Hero image

Handel på Bømlo

Hero image

24/7 Treningsenter

Treningsenteret på Langevåg Bygdatun er ope heile døgnet for medlemmar. For ikkje-medlemmar kan ein henvende seg i kafeen for å få tilgong i kafeens opningstider. Det er eit rom for styrketrening og eit rom for kondisjonstrening.

Kategoriar
trening
langevåg bygdatun
Taggar
treningsrom
styrke
kondisjon
Hero image

Apotek 1 Bømlo

Apotek 1 sitt hovudmål er å vise veg til kloke helsevalg og betre livskvalitet. Me legg vekt på personleg service.

Kategoriar
apotek
bømlo storsenter
Taggar
apotek
medisin
helseprodukt
Hero image

Apotek 1 Bremnes

Apotek 1 Bremnes ligg på HSD-senteret. Apotek 1 sitt hovudmål er å visa veg til kloke helseval og betre livskvalitet. Velkomen!

Kategoriar
apotek
hsd
Taggar
apotek
medisin
helseprodukt
Hero image

Atelier Lysstrand

Atelier Lysstrand driv med kreativ utfoldelse i variable teknikker, oljemaling, akvarellmaling, blekktegning, foto, treabeid og sveising.

Kategoriar
kunst
handverk
Taggar
oljemaling
akvarellmaling
blekktegning
foto
trearbeid
Hero image

Auto Service AS

Auto Service AS på Innvær består av ein moderne Esso bensinstasjon og butikk, og ein AutoMester bil-, karosseri- og lakkeringsverkstad. Bensinstasjonen har ope frå tidleg morgon til kveld, tilbyr varmmat og det ein bilist kan trenge. Du kan handle blant anna bilrekvisita, daglegvarer, fiskeutstyr og propangass. Prøv lykken på eit par rikstotoløp mens du smakar vårt utval thaimat og vårt utvalg frå 100% Veimat. Automester verkstaden er sertifisert for dei fleste bilmerker. Her finn du også bilvask og ladestasjon for El-bil.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
ladestasjon
bilverkstad
vegmat
bilutleige
pølse
hamburger
Hero image

Bakstehuset på Spissøy

Bakstehuset på Spissøy er eit microbakeri tilknytt eit småbruk på Spissøy i Bømlo kommune. Ut frå mat-produksjonen der, bakar me naturleg heva surdeigs-brød, nordlandskaker, boller, lefser, kransekaker og andre produkt etter sesong.

Kategoriar
mat
bakeri
Taggar
bakst
surdeigsbrød
boller
nordlandskaker
lefser
Hero image

BestMarin Stord-Bømlo

BestMarin Stord-Bømlo (Innvær Plast) har lang erfaring innan båt, vedlikehald og båtproduksjon. Me er forhandlar og verkstad for Suzuki- og Nanni-motorar og fleire av dei store merkevarene innan båt. Produktene og varelageret vårt er basert på alt fra start til sluttbruker, og me har lang erfaring innan faget som sikrar deg som kunde de rette produkta til din båt. Me slipper og lagrar båter inntil 80 fot og 70 tonn, ute og innandørs. Eit stort slipp-anlegg med dørhøgde 15 meter gir oss gode arbeidsforhold innandørs og her er det også anledning til arbeid på eigen båt. Me har òg moderne båthotell som rommar over 100 båter.

Kategoriar
båtverkstad
Taggar
båtverkstad
båthotell
suzuki
nanni
slipp
Hero image

Bilhuset Bømlo

Hos Bilhuset Bømlo i Hollundsdalen får du alt du treng til bilen din og til bilholdet i løpet av året. Me er ein del av bilverkstad- og bilutstyrskjeda BilXtra, og dekk-kjeden Dekkpartner. Me har også fullverdig bilglass-service med skifte av frontrute på dagen, samt bilutleie og tilhengerutleie. Me har samla alt du treng til bilen under same tak. Stort utval og lett for deg!

Kategoriar
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
bildelar
bilutstyr
frontrute
tilhengar
bilutleige
bilxtra
dekkpartner
Hero image

Bli Fin Frisørsalong

Bli Fin Frisør finn du i Urangsvågen. Salongen er lys og triveleg med nytt utstyr. Venteværelse for både store og små har ei open løysing inn mot salongen. Venteværelse har internett, tv, salong og barneleiker. Parkering ved døren for flere bilar.

Kategoriar
frisør
Taggar
herrefrisør
damefrisør
bornefrisør
velvære
Hero image

Blink Hus Steinsbø

Når du skal gjere draumen til verkelegheit, er det viktig å velje ein samarbeidspartner du kan stole på. Som ordner alt du har tenkt på og alt du ikkje visste måtte gjerast. Me kjenner marknaden og området der du vil bu. Blink Hus Steinsbø er lokal kvalitet.

Kategoriar
tømrar
bygg og anlegg
ventilasjon
Taggar
hus
fritidsbustad
hytte
rorbu
garasje
naust
tilbygg
næringsbygg
Hero image

Bømlakortet

Bømlakortet er ein foreining som driv gåvekortteneste for forretningar på Bømlo som er medlem av foreininga, og arrangement og samlingar for bedriftene som er medlem. Klikk deg inn på nettstaden til Bømlakortet for ein oversikt over bedrifter som tilbyr tenesta!

Kategoriar
bømlakortet
Taggar
foreining
gåvekort
Hero image

Bømlo Bil

Bømlo Bil AS finn du på Langevåg på Søre Bømlo, ca 2 km frå Langevåg Sentrum. Her har me ein moderne Best Bensinstasjon med stor kiosk og ein Automester verkstad.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
dekk
kiosk
bilvask
vegmat
pølse
automester
Hero image

Bømlo bygdeservice

Bømlo bygdeservice vart starta av bønder som ville nytta ledig kapasitet til å ta oppdrag som skogrydding, vegspyling, oppsetting av gjerde etc. Dei nyttar eigne maskinar til oppdraga sine.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
skogrydding
trefelling
spyling
gjerde
Hero image

Bømlo dyreklinikk

Bømlo dyreklinikk ligg sentralt i Svortland sentrum. Me er ein moderne smådyrklinikk i trivelege lokaler, der me ønskjer å ta hand om dyra og deira eigarar på en god og personleg måte. Me etablerte oss på noverande stad i 2009. Ved sida av klinikkarbeid sel me dyrefôr til hund og katt. Me har også sal av diverse dyreartiklar. Forutan ordiner opningstid er klinikken tilslutta veterinærvakta for Stord, Bømlo, Fitjar og Austevoll.

Kategoriar
dyr
Taggar
dyrlege
Hero image

Bømlo Fersk Fisk

Bømlo Fersk fisk AS er eit fiskemottak som ligg i Melingvågen på Bømlo. Me har imot fisk frå alle båtar og me har utsalg av heil fisk, kreps og reker.

Kategoriar
mat
sjømat
fiskeri
Taggar
skalldyr
fiskehandlar
reker
fersk fisk
Hero image

Bømlo fiskeredskap

Bømlo Fiskeredskap AS er leverandør av mellom anna hummerteiner, krabbeteiner, krepseteiner, garn, tauverk og anna utstyr som trengs til havs. Me har lang og god kompetanse og erfaring med teine og garnfiske.

Kategoriar
hobby
sjø & båt
fiskeri
Taggar
fiskereiskap
garn
teiner
hummerteiner
krabbeteiner
krepseteiner
tauverk
Hero image

Bømlo Hotell

Treng du over­natting til arbeids­reisa, eller ønskjer eit ferie­opphold på natur­skjønne Bømlo, har du kome til riktig stad. Me tilbyr eit stort utvalg av rom, med kapasitet på opptil fire personar. Alle romma er utstyrt med eige bad. Hos oss får du tilgong til gratis trådlaust internett. Me leige også ut rom for langtidsopphold. Ta kontakt for nærare informasjon. Velkomen til Bømlo Hotell.

Kategoriar
mat
hotell
catering
Taggar
overnatting
konsert
konferanse
hotell
bar
sjenkeløyve
Hero image

Bømlo hunde og kattepensjonat

Bømlo Hundepensjonat holder til på Bømlo. Me tilbyr pass til hund og katt i nye flotte lokaler. Alle rom hos oss er store å lyse, det er også egen luftegård til kvart rom. Ute har me store inngjerda luftegårder der hundene får løpe fritt, me har også fine turløyper i skogen i nærområdet som blir flittig brukt! Happydog for får du kjøpt hos oss, både til hund og katt. Vårt motto er trygghet og trivsel, me gjer alt me kan for at hunden eller katten din skal få en trygg og god opplevelse her hos oss.

Kategoriar
dyr
Taggar
hundepensjonat
kattepensjonat
dyrevener
Hero image

Bømlo Hus

Bømlo Hus er ein totalleverandør av kvalitetsbustader for folk i alle aldrar. Me tilbyr eit breitt utval bustadtypar og tomter med attraktiv plassering i gode bumiljø.

Kategoriar
bygg og anlegg
tømrar
Taggar
hus
tømrar
Hero image

Bømlo malarservice

Bømlo Malerservice består av 4 malersvenner, me utfører alt innan malerarbeid samt gulvbelegg. Vårt mål er å gjere jobben vår fagmessig, punktleg og etter Norsk standard (NS3420).

Kategoriar
hus & hage
Taggar
malarservice
husmaling
golvbelegg
Hero image

Bømlo Mesterrør

Bømlo Mesterrør AS blei etablert januar 2018 og har som mål å utføre kundanes arbeid til avtalt tid og å vere leiande i bransjen på kvalitet og utføring. Yrkesstolthet i forsetet.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
rørlegger
varmepumpe
Hero image

Bømlo Miljøsentral - SIM

Ein miljøsentral er det same som ein gjenvinningsstasjon. På miljøsentralen kan du levera avfall som du ikkje få plass til i bosdunken, eller som du ikkje har lov til å kasta der. Du må sjølv sortera avfallet ditt på miljøsentralen, men sentralen er organisert slik at sorteringa er enkel. Alt avfall som SIM får inn på miljøsentralane og som kan brukast om att, går til gjenvinning; anten som materialgjenvinning eller energigjenvinning.

Kategoriar
Taggar
miljøsentral
gjenvinning
kompostjord
Hero image

Bømlo Musikkfabrikk

Velkomen til Bømlo Musikkfabrikk- Bømlo's konsertarena der lyden av god musikk sit i veggane.

Kategoriar
uteplass
Taggar
musikk
livemusikk
bar
sjenkeløyve
Hero image

Bømlo Osteopati

Bømlo Osteopati hjelper deg med smerter og plager relatert til muskel- og skjelettsystemet, og oppsøkes ofte for rygg-, bryst-, og nakkesmerter, skulder-, albue- og håndleddssmerter, hofte-, kne-, ankel- og fotsmerter, hodepine, svimmelhet og balanseproblemer, funksjonelle plager hos spedbarn, smerter relatert til svangerskap, bekkensmerter og korsryggsmerter, akutte- og belastningsrelaterte plager og idrettsskader. I tillegg ved funksjonelle mage-, tarm- og urinveisplager, fordøyelsesplager, halsbrann og sure oppstøt, tungpust og pustebesvær. Kom innom så ser me kva me kan hjelpe deg med!

Kategoriar
helse
Taggar
osteopati
Hero image

Bømlo Storsenter

Bømlo Storsenter AS eit samarbeid mellom eigarane av Sekstanten kjøpesenter, Sams senter og Østensen.

Kategoriar
bømlo storsenter
kjøpesenter
Taggar
daglegvare
klede
sko
kafe
blomar
apotek
velvære
elektronikk
hus & hage
vinmonopol
bank
post
Hero image

Bømlo Velvære

Bømlo Velvære tilbyr ansiktsbehandlinger, fotbehandlinger, form/farge av vipper/bryn, voksbehandlinger, rygg/nakke massasje. Makeup Glo Minerals, Bioline hudprodukt. Klær & accessoarer.

Kategoriar
bømlo storsenter
velvære
klede
Taggar
velvære
Hero image

Bømmeløen bryggerihus

Bømmeløen Bryggerhus held til heilt sør på Bømlo i Langevåg. Me er eit lite mikrobryggeri som starta opp produksjon av hand bryggarøl på seinsommaren 2016, og fekk i oktober samme år kommunalt løyve for ølutsal. Aksjeselskap vart skipa, februar 2016, me er ni aksjonærar som då var klare til å produsera og selgja minst 8000 liter lokalprodusert øl i året. Der feila me godt, nå produserer me rundt 1500 liter pr. mnd. Me har eit mål om å veksa og bli enda større, slik at det ein dag kan bli lønna arbeidsplassar på bryggeriet på Bømlo. Nå arbeidar alle dugnad for å utvikla bryggeriet vidare.

Kategoriar
bryggeri
handverk
Taggar
øl
Hero image

Bowlingen Café

Bowlingen Café ligg i Svortland sentrum (obs: det er ikkje bowling-tilbod her lengre). Sjå Facebook-sida deira for meny og opningstider.

Kategoriar
mat
Taggar
matservering
Hero image

Bremnes Auto

Bremnes Auto AS, alt på ein stad. I dag har me stor bensinstasjon, moderne vaskehall, sjøvvaskanlegg, Aga gasservice, dekkhotell, dekkservice og bilverkstad, samt bilutleige.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
leigebil
dekkhotell
dekk
vaskehall
vegmat
pølse
pizza
Hero image

Bremnes Innkjøpslag

Bremnes innkjøpslag er ein butikk stifta i 1985 med fokus på kvalitetprodukt og service. Me kan tilby kundene totalpakkar på bekledning, verktøy, maskinar og service/verkstad. Du finn butikken sentralt plassert midt i sentrum av Svortland på Bømlo

Kategoriar
hus & hage
Taggar
verktøy
maskinar
arbeidsklede
Hero image

BUA Bømlo

BUA Bømlo, dette er en utstyrssentral hvor en kan låne alt mulig slags fritidsutstyr helt gratis. Denne er åpen både for fastboende og turister. Så her kan en feks låne kajakk og dra på tur ut i holmane. Utstyret kan lånes i en uke

Kategoriar
sport
trening
Taggar
utlån
sportsutstyr
friluftsutstyr
bærekraft
Hero image

Byggi Bømlo - Eide Miljøbygg AS

Velkomen til Byggi Bømlo. Me har det meste til hus, trelast, byggjevarer, økofiber celluloseisolasjon.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
byggvare
trelast
Hero image

Cathrines Hud & Fotklinikk

Cathrines Hud & Fotklinikk finn du i gamlebanken i Bremnes sentrum.

Kategoriar
velvære
Taggar
hudbehandling
fotbehandling
Hero image

Clinique Elin

Clinique Elin er ein hud- og fotpleiesalong som tilbyr det meste innen hud-, fot-, og kroppspleie. Produkt frå Matis, bareMinerals og Priori. Fotpleieprodukt frå Gehwol.

Kategoriar
velvære
Taggar
hudpleie
fotpleie
velvære
Hero image

Coast Supply

Me skaffar kompressorar, generatorar, servicedelar, filter, oljeprodukt, startarar, dynamoar, batteri, LED-lys, bildekk, originale bremsedelar til hengarar med påløpsbremser med meir.

Kategoriar
sjø & båt
Taggar
kompressorar
generatorar
servicedelar
oljeprodukt
startarar
dynamoar
batteri
LED-lys
bildekk
Hero image

Cubus Bømlo

Cubus er ein klesforretning med klede for vaksne, born og baby. Du finn dei i 2.etasje av sekstanten (del av Bømlo Storsenter).

Kategoriar
klede
bømlo storsenter
Taggar
klede
sminke
Hero image

Elkjøp Bømlo

Elkjøp Bømlo ligg i Svortland sentrum. Elkjøp er Noregs største forhandlar av forbrukerelektronikk og husholdningsapparat. Elkjøp Bømlo er og kjøkenleverandør av Epoq-kjøkenet.

Kategoriar
elektronikk
hus & hage
Taggar
tv
data
hushaldningsapparat
kjøken
epoq
Hero image

Europris Bømlo

Europris Bømlo har store nye lokaler på HSD-senteret. Her finn du det meste til hus og hage.

Kategoriar
hus & hage
leiker
hobby
hsd
Taggar
interiør
verktøy
lørdagsgodt
Hero image

Eurosko Bremnes

Eurosko Bremnes finn du på HSD-senteret. Eurosko er Skandinavias største skokjede. Hos Eurosko finner du damesko, herresko og barnesko til alle.

Kategoriar
sko
hsd
Taggar
eurosko
sko
vesker
Hero image

Fargerike Bømlo Farge & Miljø

Fargerike Bømlo er ein fargehandel som ligg lokalisert i enden av HSD senteret på Svortland. Her finn du det du treng til ditt oppussingsprosjekt. Hos oss finn du eit stort utvalg innan maling, verktøy, interiørartiklar, golv, tepper og tapet. Me fører mange typer maling og beis, både til interiør og eksteriør. Me har og ein stor tapetavdeling med et bredt utvalg av tapetar. Med ca. 150 tapetbøker å bla i, finn ein garantert noko for einkvar smak. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å sette saman fargepalettar, golv og tapetar slik at du får ditt personlege preg på heimen. Hos oss kan du bestille måltilpassa solskjerming til dine vindauge, alt frå rullegardiner og persienner til lamellgardiner, i akkurat den stilen du ynskjer. Om du vil ha hjelp til montering og/eller oppmåling av vindauge, gjer me det også. Hos Fargerike Bømlo er me ein kreativ gjeng med fagkunnskap og kompetanse, og om du vil ha ei komplett løysning og synes det er vanskeleg å ta vala sjølv, kan me kome heim til deg.

Kategoriar
hus & hage
hsd
Taggar
fargerike
maling
oppussing
tapet
golv
interiør
Hero image

Finnås Auto

Finnås Auto AS – ein bilverkstad i Bosch Car Service. I vår velutstyrte bilverkstad på Kanalveien 1 i Finnås utfører me bilreparasjonar og bilservice på alle merker.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
bosch
vegmat
pølse
circle k
Hero image

Finnås Marina

Finnås Marina sel båtutstyr, alt fra motordeler til fiskeutstyr, is og brus. Dei sel også Blyfri 95 og Diesel.

Kategoriar
bunkers
sjø & båt
Taggar
diesel
bensin
båtutstyr
fiskeutstyr
Hero image

Flora Blomster

Lokal blomsterbutikk i Bremnes sentrum, på sekstanten senter (Bømlo Storsenter). Me leverer alt av blomster til fødsel, dåp, bryllup, gravferd, bursdager, og kva det måtte vere. Me er med i interflorakjeden www.interflora.no, ta gjerne ein kikk der for enda meir inspirasjon og informasjon.

Kategoriar
blomar
bømlo storsenter
hus & hage
Taggar
blomar
oppsatsar
blomsterlevering
gåver
Hero image

Floriss Bømlo

Hos oss kan du kjøpa blomster, planter, buketter, dekorasjoner, interiør, gåveartikler, pynting til fest og sorgbinderi. Hjarteleg velkomen skal du vera.

Kategoriar
blomar
hus & hage
hsd
Taggar
blomar
oppsatsar
bukett
interiør
Hero image

Fyllestasjon Naustbakken Marina

Me sel og har lager av diesel, farga diesel, marine diesel, bensin, oljeprodukt, dieseltanker og AD Blue. Våre kundar kan nytte over 30 fyllestasjoner frå Bømlo til Kristiansand. Me har følgjande pumper: P1- Marine diesel, 70l/min., Anbefalt for båt og anleggsmaskiner eldre enn 2005. P2- Marine diesel, 130l/min. P3- Farget diesel(EN590), 130 eller 70l/min. Anbefalt for båt og anleggsmaskiner nyare enn 2005. P4- Bensin blyfri 95(B95), for bilar og båtar. P5- Blank diesel, for bilar og lastebilar. P6- Marine diesel med stor slange, 2". (Kun for spesielt inviterte) P7- Marine diesel, reserve pumpe ved evnt feil på bank/kort terminal.

Kategoriar
bunkers
Taggar
drivstoff
Hero image

Gaffel & Vaffel Kulturhuscaféen

Me held til i Bømlo kulturhus, midt på Svortland, og her serverer me vellaga, og sjølvsagt heimelaga, mat. Me vil basere oss på gode norske og lokale mattradisjonar og gjerne med bruk av lokalproduserte og kortreiste råvarer. Samtidig ynskjer me å ta i bruk nye produksjonsmetoder og bli inspirert av nye råvarer og rettar, slik ein har gjort langs kysten til alle tider, berre tenk på poteta som blei så viktig for folk i heile landet – Bømlo var ein av stadane i landet som byrja å dyrka potet, med presten Hertzberg i spissen. I dei ulike sesongar vil me servere mat produsert på Bømlo, som pinnekjøt frå Rubbestad eller fisk og skalldyr frå da rika havet rundt øya.

Kategoriar
mat
catering
Taggar
søndagsmiddag
kafé
heimalaga
catering
Hero image

Gamleposten 5444

Gamleposten 5444 er ein liten restaurant ute i havgapet på idylliske Espevær i Bømlo kommune. Gamleposten er ein serveringsstad med kortreiste smakar og gode historiar. Visjonen er tufta på lokale tradisjonar og smakar, lokal historie og ekte matglede. Me gler oss til å ha dykk alle som gjester! Menyen i Gamleposten blir satt for kvar dag, med basis i kva me fått tak i av lokale råvarer. Velkomen!

Kategoriar
mat
Taggar
matoppleving
matglede
sjenkeløyve
Hero image

G Travel Ferie Stord/Bømlo

Velkommen til G Travel Getaway Stord/Bømlo. Me sel alt frå Cruise, charter og fotball til storby og kanalbåt. Hos oss får du hjelp til reisa frå planlegging til du er heime att og me skreddersyr reise, opphald og events etter din drøm og dine ønsker. Det skal vera både sutalaust og enkelt å kjøpe reiser hos oss – me bookar alt fiks ferdig og du reiser, nyt og opplever. Velkommen inn til G Travel Getaway Stord/Bømlo for ein hyggeleg ferieprat :)

Kategoriar
reisebyrå
Taggar
reiseliv
ferieplanlegging
Hero image

Gullsmio AS

Ein unik gullsmedbutikk, med godt vareutval innan smykker, bunadssylv, vielsesringar,dåpsgåver, klokker og mykje meir. Velkomen til ein dyktig gullsmed med godt utstyrt verkstad.

Kategoriar
gullsmed
handverk
Taggar
gullsmed
gåver
smykker
klokker
bunadssylv
dåpsgåver
bryllup
Hero image

Hans og Hennes

Hans og Hennes er ein moteriktig butikk for kvinner og menn. Eit mangfoldig merkeutval skapar breidde i sortimentet. Hos oss står kunden alltid i sentrum.

Kategoriar
klede
hsd
Taggar
klede
Hero image

Haugesund Sparebank, avdeling Bømlo

Haugesund Sparebank avdeling Bømlo ligg i Langevåg bygdatun.

Kategoriar
bank
langevåg bygdatun
finans
Taggar
bank
sparebank
minibank
Hero image

#Hisio

#HiSio er ein koseleg kafé plassert midt i hjarta av Svortland på Bømlo, i Bømlo Storsenter. Her finn du noko godt å eta, samt varme og kalde, gode kaffedrikker basert på den beste espressoen, kakao med marshmellows og krem, iste, brus og ikke minst, verdens beste frapper :) Me har sitteplassar både inne og ute. Me har også skjenkeløyve for alkoholklasse 1 og 2.

Kategoriar
mat
bømlo storsenter
Taggar
kafé
middag
kaffi
is
lunsj
sjenkeløyve
Hero image

HSD - Handelssenteret ditt

HSD – Handelssenteret ditt, Bømlo sin møtestad. Eit moderne og flott kjøpesenter. Lett tilkomst med parkering og alle butikkar på eit plan. På HSD-senteret har du eit breidt utval butikkar med godt utval innan daglegvare, blomar, leiker, bøker, apotek, briller, sko og klede, garn og hobbyartiklar, fritids/sportstøy, interiør og hushaldningsartiklar m.m Kafe som kan freiste med god og heimelaga tradisjonsrik mat i tillegg til kjappe måltid, god heimelaga bakst og kaker. Gratis parkering og ladestasjonar for EL-bil og spylervæskestasjon. Gratis utlån av rullestol. Utleige av selskapslokale (for meir informasjon ta kontakt med kafeen Kafe`dn i By`dn – HSD-salongen)

Kategoriar
hsd
kjøpesenter
Taggar
kafe
sko
daglegvare
senter
blomar
apotek
hus & hage
hobby
sport
klede
koppar
bøker
leiker
Hero image

Ide Salongen

Me e 6 kjekke damer, 5 frisørar og 1 assistent. Her står me klare til å ta imot både gamle og nye kundar! Mehar drop-in, men også timebestilling både på telefon og via Ledigtime.no.

Kategoriar
frisør
Taggar
negledesign
velvære
sminke
herreklypp
dameklypp
barneklypp
brudepynting
Hero image

Innvær Plast

Innvær Plast har lang erfaring innan båt, vedlikehald og båtproduksjon. Me er forhandlar og verkstad for Suzuki og Nanni Motorar, og fleire av dei store merkevarene innan båt. Produkta og varelageret vårt er basert på alt frå start til sluttbrukar, og me har lang erfaring innan faget som sikrar deg som kunde dei rette produkta til din båt.

Kategoriar
bunkers
sjø & båt
maritim
Taggar
suzuki
nanni
båthengar
slipp
båtlagring
Hero image

Inspira Beauty

Inspira Beauty er ein butikk med dameklede og tilbehør med det litle ekstra.

Kategoriar
klede
hsd
Taggar
klesbutikk
accessories
Hero image

Interoptik Bømlo Optik AS

Interoptik Bømlo Optik ligg på HSD-senteret.

Kategoriar
optiker
hsd
Taggar
syn
briller
linser
Hero image

Intersport Bømlo

Intersport Bømlo er ein stor og flott butikk i Bømlo Storsenter. Her finn du eit rikt utval av sportutstyr, friluftsutstyr, klede og sko.

Kategoriar
sport
klede
sko
bømlo storsenter
Taggar
sport
sykkel
friluftsliv
klede
sko
Hero image

Jernia Bømlo

Jernia Bømlo finn du i Bremnes sentrum. Her kan du kjøpe alt frå maling og verktøy til interiør.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
interiør
maling
verktøy
kjøkkenutstyr
Hero image

Joker Espevær

Joker Espevær er kjent for sin gode service og gode vareutval.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
joker
matbutikk
boller
reker
Hero image

Joker Finnås

Velkomen til Joker Finnås! Me er ein stor butikk i ryddige og lyse lokaler med det meste av daglegvarer. Me har Tipping, Rikstoto og blant anna leiker, kjøkkenutstyr og hårprodukter. Me har også ofte ferske reker i butikken.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
matbutikk
kjøkkenutstyr
leiker
reker
tipping
Hero image

Kafe’dn i by’dn

Me er ein god, gamaldags kafe, med K. Enkel og velsmakande meny, billeg kaffi og god atmosfære. Her finn du både tradisjonsmat og andre spanade smakar. Me ynskjer deg velkomen til oss.

Kategoriar
mat
catering
hsd
Taggar
tradisjonsmat
kaker
catering
familiekafe
konditori
Hero image

Kiwi HSD

Kiwi HSD ligg ved hovudinngangen til HSD-senteret på Bremnes.

Kategoriar
daglegvare
hsd
Taggar
matbutikk
Hero image

Kiwi Mosterhamn

Kiwi Mosterhamn har store flotte lokaler i Mosterhamn sentrum. Her er det også ein romseleg parkeringsplass.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
matbutikk
kiwi
Hero image

Kiwi Rubbestadneset

Kiwi Rubbestadneset ligg ca 300m frå hurtigbåtkaien på Rubbestadneset. Så, om du er ute å loffar i båt så er det ikkje verre enn at du kan spasere opp til butikken. Kiwi Rubbestadneset er lokal kjende for å ofte ha ferske reker, informasjon om dette blir som regel lagt ut på Facebook. Eit stall-tips, der altså :-)

Kategoriar
daglegvare
Taggar
kiwi
reker
matbutikk
Hero image

Kuben

Kuben er eit næringsbygg nær Svortland sentrum, der du finn ulike bedrifter som rekneskapsbyrå og tannlege, men òg daglegvareforretning, kafè, frisør og treningssenter.

Kategoriar
kjøpesenter
kuben
Taggar
daglegvare
trening
tannlege
rekneskap
kafe
frisør
Hero image

Kuben - Coop Ekstra Bømlo

Coop Ekstra Bømlo ligg på Kuben i Hollundsdalen. Her er det også post-nord ut-og innlevering. Dei fekk nye lokaler i 2021.

Kategoriar
daglegvare
kuben
Taggar
matbutikk
postnord
Hero image

Kuben - Trend Hårdesign

Me er tre dyktige frisørar som står klar til å ta imot deg for å hjelpe deg å finne den rette frisyren til kvardag og fest.

Kategoriar
frisør
kuben
Taggar
velvære
herrefrisør
damefrisør
barneklypp
Hero image

Kulleseidkanalen Gjestehamn

Kulleseidkanalen gjestehamn er ei lun hamn omgitt av vakker natur, berre få minutt frå storhavet, og sentralt plassert midt på Bømlo. Her kan du legga til kai ved ein av våre 40 båtplassar eller komma med bubil og vera på campingområdet vårt. Sjølvsagt er du også velkommen om du kjem i kajakk, på sykkel, til fots eller i bil også :) I Kulleseidkanalen gjestehamn har me ein stor og fin restaurant der du får god tradisjonsmat og lette måltid om du heller ønskjer det. Det er mogleg å leiga lokale til lukka lag, som til dømes bryllup, bursdagar og andre feiringar. Området er oppgradert i 2020 og 2021, så her får du verkeleg slappa av og fylla på i vakre omgjevnadar. Velkommen til Kulleseidkanalen gjestehamn!

Kategoriar
mat
Taggar
kanal
båt
strand
telt
camping
bubil
båthamn
Hero image

Langevåg Bygdatun

Langevåg Bygdatun AS er kultur og idrettsbygget i bygda. Her er det kafe, butikk, bank, lege og helsestasjon, tannlege, fysioterapeut, bedriftshelsetjeneste. Bak Bygdatunet finner du området med store steinalderfunn i Sokkamyra. På framsida over veien ligger Langevåg Gjestehavn, der bygdatunet leverer bunkers. Det er toalett og dusjfasiliteter på Bygdatunet for gjestene i hamna, og på bubilparkeringa.

Kategoriar
bunkers
langevåg bygdatun
Taggar
langevåg
kafe
kino
butikk
bank
toalett
dusj
steinalderfunn
båthamn
bubil
historisk
mat
Hero image

Langevåg Bygdatun kafe

Langevåg Bygdatun kafe - hjerta i huset. Koseleg kafe som servere god mat som på-smurt brødmat, kaker fra eigen produksjon, al la carte meny og dagens middag. Kjøkkenet er kjent for god kvalitet på alt som blir servert og ein betydleg del av drifta er catering til private og bedriftskundar i kommunen.

Kategoriar
mat
langevåg bygdatun
catering
Taggar
kafe
Hero image

LOS Elektro

I LOS Elektro prosjekterer og utfører me alle typar elektroinstallasjonar i private bustader, fritids- og næringsbygg. Me har over 30 års erfaring, og er til ei kvar tid oppdaterte på dei siste smarthus-løysingene. Gjennom søsterselskapet LOS Varmepumpe Vestland leverer me ventilasjonsløysingar. På Rubbestadneset har me skipselektrikaravdeling og folk tilgjengeleg på kai.

Kategoriar
elektrikar
ventilasjon
NMEC
Taggar
elektro
elektriker
Hero image

MarineProfile

Marine Profile er eit allsidig profileringsbyrå med fokus på kvalitet og service, som arbeider for å gje våre oppdragsgjevarar den totalløysinga som passer for dei. Me er ein leverandør innan skilt, merking, profilering, bildekor, firmagåver med personleg preg, grafisk design, trykk og nettsider. I tillegg har me alt innan arbeidsklede, verneustyr, fritidstøy, gåveartiklar og verktøy. Kom innom, eller sjekk ut vår nettbutikk - me sender varer over heile landet, og tilbyr meget fleksible løysingar!

Kategoriar
klede
sko
Taggar
profilering
arbeidsklede
skilt
bildekor
gåveartiklar
nettside
design
foto
hummarfiske
Hero image

Mekk Bømlo

Mekk Bømlo opna i 2021 på Bømlo Storsenter. Mekk har eit varesortiment innan bil, båt, hus, heim, fritid, verktøy og maling. Inngang enten vis-à-vis kulturhuset, eller inngang ved Apotek 1 og før ein går til venstre ned trappa.

Kategoriar
hus & hage
bømlo storsenter
Taggar
hus
bil
båt
verktøy
maling
fritid
Hero image

Mekonomen bil & motorservice

Velkommen til Mekonomen Bilverkstad! Vår verkstad i Hollundsdalen står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring, så får du hjelpa du treng!

Kategoriar
bilverkstad
Taggar
personbil
varebil
bubil
lastebil
tilhengjar
landbruksmaskinar
Hero image

Miljøbutikken Plant Et Tre Moster

Miljøbutikken Plant Et Tre Moster, er ein butikk på 700 m2, stappfull av billege varer. Me har blant anna TVar, nye og brukte klær, nye og brukte sko, møblar, bøker, steintøy, ski til påsketuren (utfor og turski), anna sportsutstyr, golvlaminat, senger i alle fasongar, mange flotte barnevogner til særs rimelege prisar, kjøkkenutstyr, elektriske artikler i nær sagt alle variantar, vedovn, koksovn, klokker, radioer, platespelarar og mykje anna! Du finnoss etter at du er kome inn i 50 km sona på Moster. Der står skilting til høgre mot Notlandsvåg og Moster Museum. 500m i den retninga finn du oss på venstre side av vegen!

Kategoriar
klede
sko
sport
leiker
hus & hage
Taggar
bruktbutikk
skattejakt
miljøvenleg
Hero image

Montér Bømlo

Me hjelper deg med små og store prosjekt enten du skal pusse opp, bygge nytt eller reparere.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
byggeservice
Hero image

Moster Amfi

Moster Amfi er eit kultur-og opplevingssenter på historisk grunn på Moster i Vestland. Her kan du oppleve historia om når kristenretten vart innført i Noreg og besøkje Olav Tryggvason si kyrkje. I tillegg arrangerer me ei rekke kulturopplevingar både på utendørsscena, i amfisalen og i kafeen.

Kategoriar
mat
historisk
tur
Taggar
musikal
amfi
moster
geopark
kafe
Hero image

Moster Bil AS

Moster Bil AS er ditt lokale bilverkstad på Moster. Me tek EU-kontroll, service og reparasjon på alle bilmerker. Her finn du også bensinstasjon.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
bilutleige
bubilservice
EU-kontroll
vegmat
Hero image

Moster Elektro

Moster Elektro utfører bl.a. følgjande typar elektriske installasjonar: Nye bustader, hytte, rorbu, naust, garasje, komplett rehabilitering av hus og hytter, tilbygg/påbygg etc.

Kategoriar
elektrikar
Taggar
elektro
Hero image

Moster Hårdesign

Moster Hårdesign er ein dame- og herrefrisør med stor og ny salong på Moster. Me kan tilby deg klypp, vask og føn, farge, farge med effekt, striper, strukturbehandling, kur, styling, brudepynting, make up. Du er hjarteleg velkomen.

Kategoriar
frisør
Taggar
damefrisør
herrefrisør
styling
bryllaup
velvære
Hero image

Moster treningsstudio

Moster Treningsstudio held til i store romslige lokaler på Skimmelandstunet. Her kan du trene styrke og kondisjon i form av egentrening og gruppetimar (spinning,styrke, o.l.) Bemanna opningstid varierer frå veke til veke, men den blir publisert kvar søndag på Facebook-sid vår.

Kategoriar
trening
Taggar
treningsstudio
gruppetimar
eigentrening
Hero image

multiSAFE

multiSAFE er ei Veritas godkjent bedrift med lang erfaring innan brannslukkingsutstyr til næringslivet. Som privatperson kan du kjøpa brannsikringsutstyr i deira lokaler i Brubrekka (Matre Maskin) kvar torsdag. multiSAFE leverer òg tenester som kontroll og sal av løfteutstyr, sjakler stropper og fallseler. I tillegg held dei kurs i varmt arbeid, fallsikring, personløftar og slukkeøvelser i eigne og kundes lokal. multiSAFE bygger også servicestasjon for overlevingsdrakter og fortsett det gode samarbeidet med VIKING LSA.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
brannsikring
sikkerheit
nmec
Hero image

Nille

Nille ligg i 2.etasje på Sekstanten (Bømlo Storsenter), ved sida av Cubus.

Kategoriar
leiker
bømlo storsenter
hus & hage
hobby
Taggar
interiør
Hero image

NMS Gjenbruk Bømlo

Velkomen til NMS Gjenbruk i Bankbrekko 12 på Bremnes. Her kan du både levera inn kostnadsfritt, og ikkje minst, finne og kjøpe bruktskattar til ein god pris. Hos NMS Gjenbruk på Bremnes har dei blant anna møblar, servise, lampar, kjøkkenutstyr, interiør, bøker, leiker, koffertar, sportsutstyr og barneutstyr.

Kategoriar
hus & hage
leiker
bømlo storsenter
Taggar
gjenbruksbutikk
skattejakt
miljøveneleg
Hero image

Norgeshus Bømlo

Me er eit tømrer firma i Norgeshus kjeden som bygger hus, hytter og garasjer. Me driv og med rehabilitering.

Kategoriar
tømrar
Taggar
hus
hytte
garasje
tømrar
Hero image

Norli Bremnes

Ein ordentleg bokhandel, med eit godt utval av bøker i dei fleste sjangere og med hjarte for lokal litteratur. Me har også eigen avdeling med kontorrekvisita, papirvarer, skulesekker, brettspel og puslespel. Her blir du møtt av ansatte med god kunnskap, og har me ikkje boka du vil ha, bestiller me den gjerne for deg! Hos oss har du også klikk & hent. Lokale bøker sender me over hele landet så ta gjerne kontakt om du ynskjer å få noko tilsendt der du bur. Butikken er ein del av Vikse AS og har lyse og moderne lokaler i HSD-senteret. Vikse AS er ein over 30 år gamal bedrift, bla beståande av butikkar innan gåve/interiør, leiketøy og bok/papir.

Kategoriar
bokhandler
hobby
hsd
Taggar
bøker
spel
pusslespel
teiknesaker
Hero image

Oddbjørg N. Steinsland Frisør

Oddbjørg N. Steinsland Frisør er ein frisørsalong på Moster. Send gjerne ein SMS for avtale tlf. 45 80 33 74

Kategoriar
frisør
Taggar
velvære
Hero image

Olsahuset Mosterhamn

Hos Olsahuset Cafe Mosterhamn tilbyr me vår ettertraktede Olsahuset Meny samt kaker, kaffi, iskrem og desserter i koselege lokaler.

Kategoriar
mat
Taggar
matservering
kafe
kaffi
middag
Hero image

Pizzabakaren Bømlo

Pizzabakeren Bømlo har ferske varer og ferske botnar kvar dag! På Facebook-sida vår så legg me ut alt frå kampanjer til konkurranser. Velkomen til oss!

Kategoriar
mat
hsd
Taggar
pizza
Hero image

Princess

Princess ligg i Bømlo Storsenter og har eit breidt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige prisar. Samstundes har me eit høgt aktivitetsnivå med mange gode tilbud.

Kategoriar
bømlo storsenter
hus & hage
Taggar
interiør
heimetekstil
Hero image

Pro-Rør Bømlo

Pro-Rør Bømlo er ditt lokale kompetansesenter for vatn, varme og bad! Me gjennomfører med stolthet og gjer deg tryggleik i vatn. Rørleggermeister og daglig leiar Anders Helle tok meisterbrev i 2009 og har erfaring som rørleggjar på service og anlegg, samt erfaring frå leing som serviceleiar, fagleg leiar og prosjektleiar.* Me utfører: - Service - Rehabilitering - Nybygg - Varmeanlegg og vannboren varme - Industri

Kategoriar
røyrleggjar
Taggar
Hero image

PT Lena Christensen

Personlig trenar og daglig leiar av treningssenteret Sporty Bømlo. Ta kontakt for personleg oppfølging i forhold til trening, livsstilsendring og motivasjon for å kome i gang med trening. Tar og oppdrag i forhold til arrangering av utdrikkningslag, bootcamper og andre arrangement.

Kategoriar
trening
Taggar
PT
Hero image

Rema 1000 Bremnes

Rema 1000 Bremnes ligg i Bømlo Storsenter på Bremnes. Her er det òg mogleg å tippe, og du finn post i butikk.

Kategoriar
daglegvare
bømlo storsenter
Taggar
matbutikk
post
Hero image

Ringo Bremnes

I leikebutikken får du eit breidt utval leiker, spel og multimediaprodukt til leikeglade barn i alle aldrar. Her finn du alltid dei siste trendane, aktuelle sesongprodukt, men også tradisjonelle kvalitetsleiketøy. Her får du også eit spanande utval godteri som du ikkje finn overalt! Hos oss møter du alltid serviceinnstilte og kunnskapsrike ansatte med fokus på Ekte lekeglede! Her skal det være morosamt for barna å komme inn,- me har ofte kjekke aktivitetar for barna! Velkommen til ekte leikeglede! Du kan også bruke klikk & hent hos oss! Ringo er ein del av Vikse AS. Vikse AS er ein over 30 år gamal bedrift og i dag består butikken av tre avdelingar: Gåve/interiør, leiketøy og bok/papiravdeling.

Kategoriar
leiker
hsd
Taggar
lego
dokker
leiker
spel
babyleiker
klikkoghent
godteri
Hero image

Røverkjøpet Bømlo

Velkommen til ei ny oppleving innan dagligvarehandel som Noreg aldri har sett makan til. Pris og kvalitet som du aldri har opplevet før. Me fronter berekraftig handel. Vi garantere å være billigst. Kort sagt hver dag.

Kategoriar
daglegvare
klede
sko
leiker
bømlo storsenter
sjømat
Taggar
leiker
arbeidsklede
interiør
matvarer
salma
Hero image

Rubben Mat

Rubben Mat ligg rett ved sida av Kiwi Rubbestadneset. Her kan du bla. kjøpe pizza, kylling, hamburger og kebab.

Kategoriar
mat
Taggar
take away
pizza
hamburger
kebab
hurtigmat
Hero image

Sakseide Gartneri

Sakseide gartneri og hagesenter har eit rikt utval av blomar, trer, møblar og tilbehør til hagen din. Her møter du fagekspertise og får gode råd til ditt uteområde.

Kategoriar
blomar
hus & hage
Taggar
gartneri
hagesenter
uteområde
hage
Hero image

Sans Hår & Make-up

Som frisør jobber me med sansene våre heile tida. Alle har ulik SANS. Hos oss er kundanes SANS og følelsar alltid i fokus. I vår salong ønsker me å tilby det beste for deg som kunde, me vil du skal bli fornøyd og føle deg godt ivaretatt hos oss.

Kategoriar
frisør
Taggar
sminke
velvære
Hero image

Såpehuset

Naturlege, handlaga såper fra Bømlo. Besøk oss på Bømlo Storsenter, eller handle på nettbutikken www.saapehuset.no. Alltid levering, eller rett heim i postkassen til 99 kr for store og 79 kr for små pakkar. Har i tillegg DHL Express-levering i heile EU.

Kategoriar
velvære
handverk
bømlo storsenter
Taggar
såpe
handlaga
lokalprodusert
Hero image

Sikje småbruk

Sikje Småbruk er ein økologisk driven gard på Bømlo med sal av friske og vidareforedla urter, kjøt, villsau skinn, grindabygg mm, alt etter sesong. Me har og miljøvenlege produkt for deg som ynskjer mindre bruk av plast mm.

Kategoriar
mat
Taggar
småbruk
gard
økologisk
honning
kjøt
urter
Hero image

Skjelleviks Trearbeid

Lite firma som held til på Bømlo, og utfører trearbeid og -dreiing av ulike tresortar, alt frå eggeglas til veggur. Sjekk ut facebook-sida for bileter. Ein del av produkta finn ein hos Sortlands Møbelsenter AS.

Kategoriar
handverk
kunst
Taggar
trearbeid
dreiing
figurar
nyttige ting
Hero image

Skjeret landhandel og Nillo på Skjeret

Både Skjeret landhandel og Nillo på Skjeret er ope heile året. Sistnemnte er ein gamal og heilt spesiell landhandel som er ei vandring i kysthistoria og ei reise tilbake i tid her på kaien her i Brandasund.

Kategoriar
bunkers
leiker
landhandel
daglegvare
sjø & båt
Taggar
bollar
brus
is
bensin
diesel
fiskeutstyr
souvenirar
Hero image

Smak og Behag Bømlo

Hos Smak og Behag Bømlo kan du bla. kjøpe kebab, hamburger og pizza.

Kategoriar
mat
Taggar
hurtigmat
kebab
pizza
hamburger
Hero image

Sortlands Møbelsenter

Sortlands Møbelsenter (Møbelringen) ligg i Svortland sentrum. Her finn du eit rikt utval av møblar, lampar og interiør.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
møbelringen
møblar
interiør
belysning
Hero image

S. Østensen & Sønner

S. Østensen & Sønner er eit av Sunnhordalands største motehus, med avdelingar som herre, dame, barn, undertøy og sko. Her har dei også eit rikt utval i dressar. Du finn dei i nye lokaler hos Bømlo Storsenter. Hos Østensen får du framifrå service og hjelp til å både finne og tilpasse klede.

Kategoriar
klede
sko
bømlo storsenter
Taggar
herreklede
dameklede
barneklede
sko
undertøy
finklede
Hero image

Spar Bømlo

Hos SPAR Bømlo finn du alltid gode tilbod og eit breidt utval av ferske brød,frukt og grønt. Og lurer du på kva du skal ha til middag, kan du få gode tips og oppskrifter i vår ferskvareavdeling. Det er båtbrygge i nærleiken av butikken, så hos oss kan du ta handelen med båten dersom du ønskjer. Velkomen!

Kategoriar
daglegvare
langevåg bygdatun
Taggar
Spar
matbutikk
ferkvaredisk
båttilkomst
Hero image

Sparebanken Vest

I kommunesenteret på Bømlo finn ein Sparebanken Vest. I vekedagane er det bemanna skranke i banken. Her finn du også nattsafe, innskotsautomat, kunde-pc, skillemyntautomat og minibank (inkludert Euro).

Kategoriar
bank
bømlo storsenter
rådgjeving
investering
Taggar
bank
minibank
Hero image

Spirit Frisør

Frisør midt i Svortland sentrum. Me tilbyr klipp, farge, striper, balayage, foilyage, voksing/farging/forming bryn,vippebøy, hull i øyre, quickfix, oppsett, brudeoppsett, extentions m.m

Kategoriar
frisør
Taggar
bryllaup
herreklipp
dameklipp
permanent
Hero image

Sporty Bømlo

Sporty Bømlo er eit treningssenteret lokalisert på Bømlo Storsenter. Det vart opna i januar 2020 og har 460kvm med topp kvalitetsutstyr. Her finn du eit spanande utval av gruppetimar og gode områder for eigentrening.

Kategoriar
trening
bømlo storsenter
Taggar
trening
gruppetimar
eigentrening
Hero image

Stoffbua

På Stoffbua finn du: Bunadar, scrapbooking, strikkegarn, symaskiner, akryl- og oljemaling mm. Stoffbua er ein kreativ butikk for kreative mennesker.

Kategoriar
hobby
hsd
Taggar
garn
bunad
hobby
hobbymaling
saum
Hero image

Svane Kjøkkenet Bømlo

Velkomen til Svane Kjøkkenet. Dansk design i høg kvalitet. Me har kjøkken, bad og garderobe. Når du har samla inspirasjon, og fått appetitt på meir på www.svane.com, tek du kontakt for avtale eller ta turen innom Svortlandsvegen 11.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
kjøkken
bad
garderobe
Hero image

Sveisen Frisørsalong

Hos Sveisen Frisørsalong på Rubbestadneset møter du tre flinke frisørar. Du finn dei i same bygg som Kiwi Rubbestadneset.

Kategoriar
frisør
Taggar
damefrisør
herrefrisør
velvære
Hero image

Tante Floke frisørsalong

Frisøren Siw Monica er å finna i salongen alle dagar utanom laurdag. Jobber til kl 16.00 kvar dag, men utvider opningstidene etter behov. Velkomen!

Kategoriar
frisør
Taggar
velvære
Hero image

Teca

Din lokale tekniske leverandør i Sunnhordland! Me er ein komplett leverandør av tekniske tenester til både privatmarknad, industri og næring. Treng du røyrleggjar, elektrikar eller ventilasjonsmontør – kontakt oss! Du kan også besøke oss på servicesenteret på Svortland.

Kategoriar
elektrikar
ventilasjon
røyrleggjar
Taggar
elektriker
røyrlegger
varmepumpe
ventilasjon
industri
skipselektro
Hero image

TESS Partnershop

TESS er ein heilnorsk og landsomfattande leverandør av produkt og tenestar. Kjerneprodukta er slangar og slangearmatur til alle føremål, med tilhøyrande tenester. På partnarshop-en på Rubbestadneset sel dei alt frå arbeidsklede til verktøy.

Kategoriar
NMEC
Taggar
verktøy
arbeidsklede
Hero image

Tilbords

Tilbords er Noregs leiande kjøkkenutstyr- og interiørkjede. Her får du porselen, glass, servise, kjøkkenutstyr og interiørprodukter frå kjende merkevarer. Me set vår ære i å gi deg som kunde god service og produktkunnskap, inspirasjon, råd og vegleiing. Me frydar oss over å pakke opp siste nytt og her skal du finne dei siste trendane. Samtidig vil du alltid finne igjen dei tradisjonelle produkta du treng til huset. Difor er det lett å finne gåver hos oss, til deg sjølv og til dei du er glad i. Hos oss får du alltid gåvene fint pakka inn! Bruk også gjerne klikk & hent, også her kan du velge å få gåva ferdig innpakka og klar til du kjem og hentar! Skal du gifta deg? Kom innom butikken vår og me hjelper gjerne med å sette opp ønskeliste til bryllupet! Tilbords er ein del av Vikse AS. Vikse AS er ei over 30 år gamal bedrift og i dag består butikken av tre avdelingar: Gåve/interiør, leiketøy og bok/papiravdeling.

Kategoriar
hus & hage
hsd
Taggar
Interiør
bryllaup
kjøkenutstyr
klikkoghent
vikse
Hero image

Tollhagen mat og kunst

Tollhagen mat og kunst ligg rett ved sida av Moster Amfi. Matserveringa og kunstutstililng er kun ope ved gitte høve, som for eksempel ved framføring av Mostraspelet eller musikalar i amfiet. Følg med på Facebook-sida deira for å sjå opningstider.

Kategoriar
mat
kunst
Taggar
matservering
kunstutstilling
hage
historisk
Hero image

Topp Frisør

Topp Frisør er ein frisørsalong som tilbyr alle tenestar innan frisering. Salongen finn du på Stavland, og i tillegg har dei ei mobil frisørvogn på Langevåg. Topp Frisør blir drive av Kanya Ersland (Faa). Ho har 20 års erfaring som frisør og stylist, mesteparten av denne tida har ho jobba og drifta frisørsalonger i Thailand.

Kategoriar
frisør
Taggar
damefrisør
herrefrisør
barnefrisør
velvære
Hero image

Trapperingen B. Innvær

Trapperingen er ein landsdekkende kjede som består av seks lokale trappeleverandørar som leverer trapper av beste kvalitet over heile landet.

Kategoriar
hus & hage
bygg og anlegg
Taggar
trapp
Hero image

TR Design

TR Design leverer dekor av gåver, souvenirar og brukskunst slik DU vil ha det. Unikt og personleg, med kunden i fokus. Enten du har ein butikk, ei bedrift eller er ein privatperson kan eg hjelpe deg med den unike gåva.

Kategoriar
hus & hage
handverk
Taggar
design
personleg
kreativitet
dekor
Hero image

Viergo

Velkomen til Viergo; catering, bakeri, konditori, vaskeri, renseri og mykje, mykje meir! Kvar dag produserer bakaren vår nysteikte brød og deilige bollar, og konditoren har klart nybakte kaker og andre søtsaker. Her kan du kjøpa påsmurte til lunsj. I den nyoppussa cafeen vår kan du sitta ned i godt lag, eller ta med deg noko godt heim.

Kategoriar
mat
catering
bakeri
Taggar
brød
boller
baguett
souvenirar
lunsj
kaker
bakverk
konditor
Hero image

XL-bygg Kr. Steinsbø

XL-BYGG Kr. Steinsbø er din lokale faghandel innen trelast og byggevarer! Me har òg ein kjøkenavdeling der me sel Drømmekjøkken og Sigdal. Hos oss får du også gratis lån av hengar ved kjøp av varer, samt at det er moglegheit for heimkøyring av varer. Me tilbyr "klappet og klart", der du kan fortelje oss om prosjektet og me kjem på ein uforpliktande befaring. Samen finn me riktig pris og løysning. Du får så ein personleg prosjektleiar som sørge for ein effektiv prosess i samarbeid med proffe handtverkarar. Så blir jobben gjort som avtalt og du får faktura frå XL-BYGG. Enklare blir det ikkje.

Kategoriar
hus & hage
bygg og anlegg
tømrar
ventilasjon
Taggar
byggevarer
xl-bygg
kjøken
trelast
terrasse
vindauge
dør
kledning
isolasjon
bad
tilbygg
garasje
maling
Merk: Opplev Bømlo brukar informasjonskapslar for å tilby naudsynt nettsidefunksjonalitet, betre brukaropplevinga og analysere trafikken. Ved å bruke nettstaden vår, aksepterer du vår Privacy Policy og lagring av informasjonskapslar.