Handel på Bømlo

Apotek 1 Bømlo

Apotek 1 sitt hovudmål er å vise veg til kloke helsevalg og betre livskvalitet. Me legg vekt på personleg service.

Kategoriar
apotek
bømlo storsenter
Taggar
apotek
medisin
helseprodukt

Apotek 1 Bremnes

Apotek 1 Bremnes ligg på HSD-senteret. Apotek 1 sitt hovudmål er å visa veg til kloke helseval og betre livskvalitet. Velkomen!

Kategoriar
apotek
HSD-senteret
Taggar
apotek
medisin
helseprodukt

Asia Butikk Bømlo AS

Asia Butikk Bømlo sel daglegvarer du gjerne ikkje finn i dei vanlege matbutikkane. Butikken finn du i Svortland sentrum.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
matvarer

Bømlo Fersk Fisk AS

Bømlo Fersk fisk AS er eit fiskemottak som ligg i Melingvågen på Bømlo. Me har imot fisk frå alle båtar og me har utsalg av heil fisk, kreps og reker.

Kategoriar
mat
Taggar
fisk
skalldyr
fiskehandlar
reker
sjømat

Bømlo Storsenter

Bømlo Storsenter AS eit samarbeid mellom eigarane av Sekstanten kjøpesenter, Sams senter og Østensen.

Kategoriar
bømlo storsenter
Taggar
senter

Bømlo Taxi

Bømlo Taxi tilbyr taxitjenester på Bømlo og omegn. Me tilbyr persontransport, bussruter, skulekjøring, samt pakkekjøring, og disponer rullestolbil.

Kategoriar
drosje
Taggar
taxi

Bømlo Velvære

Bømlo Velvære tilbyr ansiktsbehandlinger, fotbehandlinger, form/farge av vipper/bryn, voksbehandlinger, rygg/nakke massasje. Makeup Glo Minerals, Bioline hudprodukt. Klær & accessoarer.

Kategoriar
bømlo storsenter
velvære
klede
Taggar
velvære

Bowlingen Café

Bowlingen Café ligg i Svortland sentrum (obs: det er ikkje bowling-tilbod her lengre). Sjå Facebook-sida deira for meny og opningstider.

Kategoriar
mat
Taggar
matservering

Bremnes Auto

Bremnes Auto AS, alt på ein stad. I dag har me stor bensinstasjon, moderne vaskehall, sjøvvaskanlegg, Aga gasservice, dekkhotell, dekkservice og bilverkstad, samt bilutleige.

Kategoriar
Bensinstasjon
Bilverkstad
Taggar
bensinstasjon
bilverkstad
leigebil
dekkhotell
dekk
vaskehall

Bremnes Innkjøpslag AS

Bremnes innkjøpslag er ein butikk stifta i 1985 med fokus på kvalitetprodukt og service. Me kan tilby kundene totalpakkar på bekledning, verktøy, maskinar og service/verkstad. Du finn butikken sentralt plassert midt i sentrum av Svortland på Bømlo

Kategoriar
hus & hage
Taggar
verktøy
maskinar
arbeidsklede

Bremnes Taxi

Bremnes Taxi er eitt av dei lokale drosjebilselskapa på Bømlo, og har hovedstasjonar på Svortland og Moster. Men, dei køyrer deg overalt. Heilt til Oslo om du vil.

Kategoriar
drosje
Taggar
taxi

Clinique Elin

Clinique Elin er ein hud- og fotpleiesalong som tilbyr det meste innen hud-, fot-, og kroppspleie. Produkt frå Matis, bareMinerals og Priori. Fotpleieprodukt frå Gehwol.

Kategoriar
velvære
Taggar
hudpleie
fotpleie
velvære

Coop Prix Bremnes

Coop Brix Bremnes ligg i Svortland sentrum.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
matbutikk

Cubus Bømlo

Cubus finn du i 2.etasje av sekstanten (del av Bømlo Storsenter).

Kategoriar
klede
bømlo storsenter
Taggar
klede
sminke

E. Johnsen & Sønner AS

E. Johnsen & Sønner dagligvarehandel og gjestehamn ligg idyllisk til på Brandasund. Daglegvarer, gåveartiklar, diesel og bensin. Dusj og vaskemaskin til båtturistane. Kafé i sommarsesongen.

Kategoriar
mat
bunkers
landhandel
overnatting
daglegvare
Taggar
landhandel
båthamn
bubilparkering
kafé

Elkjøp Bømlo

Elkjøp Bømlo ligg i Svortland sentrum. Elkjøp er Noregs største forhandlar av forbrukerelektronikk og husholdningsapparat. Elkjøp Bømlo er og kjøkenleverandør av Epoq-kjøkenet.

Kategoriar
elektronikk
kjøken
Taggar
epoq
tv
data
hushaldningsapparat

Eurosko Bremnes

Eurosko Bremnes finner du på HSD - Handelssenteret ditt. Eurosko er Skandinavias største skokjede. Som kunde vil du oppleve at butikken ikke nødvendigvis er helt lik, - det tror vi gjør det til at det er spennende å besøke en Eurosko butikk. Eurosko er Nordens største skogruppering med et stort utvalg sko, sneakers og boots. Hos Eurosko finner du damesko, herresko og barnesko til alle.

Kategoriar
sko
Taggar
eurosko

Fargerike Bømlo Farge & Miljø

Fargerike Bømlo er ein fargehandel som ligg lokalisert i enden av HSD senteret på Svortland. Her finn du det du treng til ditt oppussingsprosjekt. Hos oss finn du eit stort utvalg innan maling, verktøy, interiørartiklar, golv, tepper og tapet. Me fører mange typer maling og beis, både til interiør og eksteriør. Me har og ein stor tapetavdeling med et bredt utvalg av tapetar. Med ca. 150 tapetbøker å bla i, finn ein garantert noko for einkvar smak. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å sette saman fargepalettar, golv og tapetar slik at du får ditt personlege preg på heimen. Hos oss kan du bestille måltilpassa solskjerming til dine vindauge, alt frå rullegardiner og persienner til lamellgardiner, i akkurat den stilen du ynskjer. Om du vil ha hjelp til montering og/eller oppmåling av vindauge, gjer me det også. Hos Fargerike Bømlo er me ein kreativ gjeng med fagkunnskap og kompetanse, og om du vil ha ei komplett løysning og synes det er vanskeleg å ta vala sjølv, kan me kome heim til deg.

Kategoriar
HSD-senteret
hus & hage
Taggar
fargerike
maling
oppussing
tapet
golv
interiør

Finnås Marina

Finnås Marina sel båtutstyr, alt fra motordeler til fiskeutstyr, is og brus. Dei sel også Blyfri 95 og Diesel.

Kategoriar
bunkers
Taggar
diesel
bensin
båtutstyr
fiskeutstyr

Flora Blomster

Lokal blomsterbutikk i Bremnes sentrum, på sekstanten senter (Bømlo Storsenter). Me leverer alt av blomster til fødsel, dåp, bryllup, gravferd, bursdager, og kva det måtte vere. Me er med i interflorakjeden www.interflora.no, ta gjerne ein kikk der for enda meir inspirasjon og informasjon.

Kategoriar
blomar
bømlo storsenter
hus & hage
Taggar
blomar
oppsatsar
blomsterlevering
gåver

Floriss Bømlo

Hos oss kan du kjøpa blomster, planter, buketter, dekorasjoner, interiør, gåveartikler, pynting til fest og sorgbinderi. Hjarteleg velkomen skal du vera.

Kategoriar
blomar
hus & hage
Taggar
blomar
oppsatsar
bukett
interiør

Frøken Fryd Moster

Hos Frøken Fryd kan du kjøpa blomar, gåver og interiør. Her finn du også ein liten krok der folk kan setja seg nedpå. Hos Frøken Fryd er det post i butikk.

Kategoriar
blomar
hus & hage
Taggar
blomar
interiør
garn
post
gåver

Gaffel & Vaffel Kulturhuscaféen

Me held til i Bømlo kulturhus, midt på Svortland, og her serverer me vellaga, og sjølvsagt heimelaga, mat. Me vil basere oss på gode norske og lokale mattradisjonar og gjerne med bruk av lokalproduserte og kortreiste råvarer. Samtidig ynskjer me å ta i bruk nye produksjonsmetoder og bli inspirert av nye råvarer og rettar, slik ein har gjort langs kysten til alle tider, berre tenk på poteta som blei så viktig for folk i heile landet – Bømlo var ein av stadane i landet som byrja å dyrka potet, med presten Hertzberg i spissen. I dei ulike sesongar vil me servere mat produsert på Bømlo, som pinnekjøt frå Rubbestad eller fisk og skalldyr frå da rika havet rundt øya.

Kategoriar
mat
Taggar
søndagsmiddag
kafé
heimalaga
catering

G Travel Ferie Stord/Bømlo

Velkommen til G Travel Getaway Stord/Bømlo. Me sel alt frå Cruise, charter og fotball til storby og kanalbåt. Hos oss får du hjelp til reisa frå planlegging til du er heime att og me skreddersyr reise, opphald og events etter din drøm og dine ønsker. Det skal vera både sutalaust og enkelt å kjøpe reiser hos oss – me bookar alt fiks ferdig og du reiser, nyt og opplever. Velkommen inn til G Travel Getaway Stord/Bømlo for ein hyggeleg ferieprat :)

Kategoriar
Taggar
reiseliv
ferieplanlegging

Gullsmio AS

Ein unik gullsmedbutikk, med godt vareutval innan smykker, bunadssylv, vielsesringar,dåpsgåver, klokker og mykje meir. Velkomen til ein dyktig gullsmed med godt utstyrt verkstad.

Kategoriar
gullsmed
bømlo storsenter
Taggar
gullsmed
gåver
smykker
klokker
bunadssylv
dåpsgåver
bryllup

Helle Elecon AS

Din lokale tekniske leverandør i Sunnhordland! Me er ein komplett leverandør av tekniske tenester til privat og næring. Treng du røyrleggjar, elektrikar eller ventilasjonsmontør – kontakt oss! Du kan også besøke oss i butikken på Svortland.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
elektriker
røyrlegger
varmepumpe
ventilasjon

#Hisio

#HiSio er ein koseleg kafé plassert midt i hjarta av Svortland på Bømlo, i Bømlo Storsenter. Her finn du noko godt å eta, samt varme og kalde, gode kaffedrikker basert på den beste espressoen, kakao med marshmellows og krem, iste, brus og ikke minst, verdens beste frapper :) Me har sitteplassar både inne og ute. Me har også skjenkeløyve for alkoholklasse 1 og 2.

Kategoriar
mat
bømlo storsenter
Taggar
kafé
middag
kaffi
is
lunsj

Hjelland Galleri og Rammeverkstad

Hos Hjelland Galleri og Rammeverkstad på Sakseid, held ekteparet og kunstnarane Johanna og Johannes Hjelland hus. Her finn ein eit utval av deira eigen kunst. Johanna sine bilete er akryl på lerret, med motiv av til dømes blomar, byar, ugler og englar. Johannes sine bilete er ei blanding av ulike trykkteknikkar og collage, gjerne kombinert med dikt. I tillegg til galleriet driv dei rammeverkstad, der ein kan få ramma inn bileter (rammer, passepartout og glas).

Kategoriar
kunst
Taggar
galleri
rammeverkstad

Ide Salongen

Me e 6 kjekke damer, 5 frisørar og 1 assistent. Her står me klare til å ta imot både gamle og nye kundar! Mehar drop-in, men også timebestilling både på telefon og via Ledigtime.no.

Kategoriar
velvære
Taggar
frisør
negledesign

Intersport Bømlo

Intersport Bømlo er ein stor og flott butikk i Bømlo Storsenter. Her finn du eit rikt utval av sportutstyr, friluftsutstyr, klede og sko.

Kategoriar
sport
klede
sko
Taggar
sport
sykkel
friluftsliv
klede
sko

Isam frisør

Isam frisør har salong på Bømlo Storsenter. Her kan du få ein rask og god klipp til ein fin pris.

Kategoriar
velvære
bømlo storsenter
Taggar
frisør
herreklipp

Jernia Bømlo AS

Jernia Bømlo finn du i Bremnes sentrum. Her kan du kjøpe alt frå maling og verktøy til interiør.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
interiør
maling
verktøy
kjøkkenutstyr

Kiwi HSD

Kiwi HSD ligg ved hovudinngangen til HSD-senteret på Bremnes.

Kategoriar
daglegvare
HSD-senteret
Taggar
matbutikk

Kozmos Bremnes

Kozmos Bremnes har alt du treng av leker og morro til barna. Lego, dokker, leker og vannpistoler.

Kategoriar
leiker
Taggar
lego
dokker

Kulleseidkanalen gjestehamn

Kulleseidkanalen gjestehamn er ei lun hamn omgitt av vakker natur, berre få minutt frå storhavet, og sentralt plassert midt på Bømlo. Her kan du legga til kai ved ein av våre 40 båtplassar eller komma med bubil og vera på campingområdet vårt. Sjølvsagt er du også velkommen om du kjem i kajakk, på sykkel, til fots eller i bil også :) I Kulleseidkanalen gjestehamn har me ein stor og fin restaurant der du får god tradisjonsmat og lette måltid om du heller ønskjer det. Det er mogleg å leiga lokale til lukka lag, som til dømes bryllup, bursdagar og andre feiringar. Området er oppgradert i 2020 og 2021, så her får du verkeleg slappa av og fylla på i vakre omgjevnadar. Velkommen til Kulleseidkanalen gjestehamn!

Kategoriar
mat
overnatting
Taggar
kanal
båt
strand
telt
camping
bubil
båthamn

Marinaden AS

Smakfull catering for alle anledningar. Vår motivasjon er at du og dine gjester skal få ein god matopplevelse frå oss, tilpassa dykkar anledning. Følg oss på facebook og instagram for å sjå kva me balar med til einkvar tid. Menyane våre finn du på på nettstaden vår.

Kategoriar
mat
Taggar
catering
tapas
smaksgleder
koldtbord
middag
dessert

Montér Bømlo

Me hjelpe deg med små og store prosjekt enten du skal pusse opp, bygge nytt eller reparere.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
byggeservice

Nille

Nille ligg i 2.etasje på Sekstanten (Bømlo Storsenter), ved sida av Cubus.

Kategoriar
leiker
bømlo storsenter
hus & hage
Taggar
interiør

Pizzabakaren Bømlo

Pizzabakeren Bømlo har ferske varer og ferske botnar kvar dag! På Facebook-sida vår så legg me ut alt frå kampanjer til konkurranser. Velkomen til oss!

Kategoriar
mat
HSD-senteret
Taggar
pizza

Princess

Princess ligg i Bømlo Storsenter og har eit breidt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige prisar. Samstundes har me eit høgt aktivitetsnivå med mange gode tilbud.

Kategoriar
bømlo storsenter
hus & hage
Taggar
interiør
heimetekstil

Pro-Rør Bømlo

Pro-Rør Bømlo er ditt lokale kompetansesenter for vatn, varme og bad! Me gjennomfører med stolthet og gir deg tryggheit i vatn.

Kategoriar
hus & hage
Taggar

Rema 1000 Bremnes

Rema 1000 Bremnes ligg i Bømlo Storsenter på Bremnes. Her er det også post i butikk.

Kategoriar
daglegvare
bømlo storsenter
Taggar
matbutikk
post

Røverkjøpet Bømlo

Velkommen til ei ny oppleving innan dagligvarehandel som Noreg aldri har sett makan til. Pris og kvalitet som du aldri har opplevet før. Me fronter berekraftig handel. Vi garantere å være billigst. Kort sagt hver dag.

Kategoriar
daglegvare
klede
sko
leiker
bømlo storsenter
Taggar
leiker
arbeidsklede
interiør
matvarer

Sans Hår & Make-up AS

Som frisør jobber me med sansene våre heile tida. Alle har ulik SANS. Hos oss er kundanes SANS og følelsar alltid i fokus. I vår salong ønsker me å tilby det beste for deg som kunde, me vil du skal bli fornøyd og føle deg godt ivaretatt hos oss.

Kategoriar
velvære
Taggar
frisør
sminke

Skjeret landhandel og Nillo på Skjeret

Både Skjeret landhandel og Nillo på Skjeret er ope heile året. Sistnemnte er ein gamal og heilt spesiell landhandel som nesten er eit slags museum.

Kategoriar
bunkers
leiker
landhandel
daglegvare
Taggar
bollar
brus
is
bensin
diesel
fiskeutstyr
souvenirar

Smak og Behag Bømlo

Hos Smak og Behag Bømlo kan du bla. kjøpe kebab, hamburger og pizza.

Kategoriar
mat
Taggar
hurtigmat
kebab
pizza
hamburger

Sortlands Møbelsenter AS

Sortlands Møbelsenter (Møbelringen) ligg i Svortland sentrum. Her finn du møblar, lampar og interiør.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
møbelringen
møblar
interiør
belysning

S. Østensen & Sønner

S. Østensen & Sønner er eit av Sunnhordalands største motehus, med avdelingar som herre, dame, barn, undertøy og sko. Her har dei også eit rikt utval i dressar. Du finn dei i nye lokaler hos Bømlo Storsenter. Hos Østensen får du framifrå service og hjelp til å både finne og tilpasse klede.

Kategoriar
klede
sko
Taggar
herreklede
dameklede
barneklede
sko
undertøy
finklede

Sparebanken Vest

I kommunesenteret på Bømlo finn ein Sparebanken Vest med minibank. I vekedagane er det bemanna skranke i banken.

Kategoriar
bank
Taggar
bank
minibank

Spirit Frisør

Frisør midt i Svortland sentrum. Me tilbyr klipp, farge, striper, balayage, foilyage, voksing/farging/forming bryn,vippebøy, hull i øyre, quickfix, oppsett, brudeoppsett, extentions m.m

Kategoriar
velvære
Taggar
bryllaup
herreklipp
dameklipp
permanent
frisør

Sporty Bømlo

Sporty Bømlo er eit treningssenteret lokalisert på Bømlo Storsenter. Det vart opna i januar 2020 og har 460kvm med topp kvalitetsutstyr. Her finn du eit spanande utval av gruppetimar og gode områder for eigentrening.

Kategoriar
trening
bømlo storsenter
Taggar
trening
gruppetimar
eigentrening

Svane Kjøkkenet Bømlo

Velkomen til Svane Kjøkkenet. Dansk design i høg kvalitet. Me har kjøkken, bad og garderobe. Når du har samla inspirasjon, og fått appetitt på meir på www.svane.com, tek du kontakt for avtale eller ta turen innom Svortlandsvegen 11.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
kjøkken
bad
garderobe

Tante Floke frisørsalong

Kategoriar
velvære
Taggar
frisør

Viergo AS

Kvar dag produserer bakaren vår nysteikte brød og deilige bollar, og konditoren har klart nybakte kaker og andre søtsaker. Her kan du kjøpa påsmurte til lunsj. I den nyoppussa cafeen vår kan du sitta ned i godt lag, eller ta med deg noko godt heim.

Kategoriar
mat
Taggar
brød
boller
baguett
souvenirar
lunsj
kaker
bakverk
konditor

Vinmonopolet

Vinmonopolet ligg i 1.etasje av Sekstanten (Bømlo Storsenter).

Kategoriar
vinmonopol
Taggar
vinmonopol

XL-bygg Kr. Steinsbø

XL-BYGG Kr. Steinsbø er din lokale faghandel innen trelast og byggevarer!

Kategoriar
hus & hage
Taggar
byggevarer
xl-bygg