Hero image

Handel på Bømlo

Hero image

07000 Bømlo

"07000 Bømlo - Din lokale taxi!" Dei køyrer deg dit du vil, og held til i Hollundsdalen. 07000 Bømlo har både små, medium og maxi taxi, og kan frakte mykje bagasje.

Kategoriar
taxi
Taggar
drosjebil
minibuss
Hero image

24/7 Treningsenter

Treningsenteret på Langevåg Bygdatun er ope heile døgnet for medlemmar. For ikkje-medlemmar kan ein henvende seg i kafeen for å få tilgong i kafeens opningstider. Det er eit rom for styrketrening og eit rom for kondisjonstrening.

Kategoriar
trening
Taggar
treningsrom
styrke
kondisjon
Hero image

A.L. Waage Landhandel (Skjeret Landhandel)

A. L. Waage Landhandel (kjent som Skjeret landhandel) er ein landhandel i Brandasund som har eit svært rikt og variert utval av varer. Viden kjent for heimelaga bollar, og startpunkt for aktivtetane til Brandasund Kultur & Fritid. Dei gamle lokala til landhandelen ligg like ved, og er best kjende som "Nillo på Skjeret". Dette er ein gamal og heilt spesiell landhandel som er ei vandring i kysthistoria og ei reise tilbake i tid her på kaien her i Brandasund. Alt på Skjeret er ope heile året.

Kategoriar
bunkers
leiker
landhandel
daglegvare
sjø & båt
Taggar
bollar
brus
is
bensin
diesel
fiskeutstyr
souvenirar
Hero image

Apotek 1 Bømlo

Apotek 1 sitt hovudmål er å vise veg til kloke helsevalg og betre livskvalitet. Me legg vekt på personleg service.

Kategoriar
apotek
Taggar
apotek
medisin
helseprodukt
Hero image

Asbjørns Rammeverksted

Asbjørns Rammeverksted vart etablert på Bømlo i 2013, men innehavaren har drive innan faget sidan 1991. Her er kunden i fokus, og på nettstaden kan ein planlegge innramminga heimanfrå, ved hjelp av ein brukarvennleg og effektiv mobil visningspakke. Ein er sjølvsagt og velkommen til å stikke innom rammeverkstaden på Moster. Asbjørns Rammeverksted gjer innramming enklare for kunden!

Kategoriar
kunst og handverk
Taggar
innramming
Hero image

Atelier Lysstrand

Atelier Lysstrand driv med kreativ utfoldelse i variable teknikker, oljemaling, akvarellmaling, blekktegning, foto, treabeid og sveising.

Kategoriar
kunst og handverk
Taggar
oljemaling
akvarellmaling
blekktegning
foto
trearbeid
Hero image

Auto Service AS

Auto Service AS på Innvær består av ein moderne Esso bensinstasjon og butikk, og ein AutoMester bil-, karosseri- og lakkeringsverkstad. Bensinstasjonen har ope frå tidleg morgon til kveld, tilbyr varmmat og det ein bilist kan trenge. Du kan handle blant anna bilrekvisita, daglegvarer, fiskeutstyr og propangass. Prøv lykken på eit par rikstotoløp mens du smakar vårt utval thaimat og vårt utvalg frå 100% Veimat. Automester verkstaden er sertifisert for dei fleste bilmerker. Her finn du også bilvask og ladestasjon for El-bil.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
ladestasjon
bilverkstad
vegmat
bilutleige
pølse
hamburger
Hero image

Bakstehuset på Spissøy

Bakstehuset på Spissøy er eit microbakeri tilknytt eit småbruk på Spissøy i Bømlo kommune. Ut frå mat-produksjonen der, bakar me naturleg heva surdeigs-brød, nordlandskaker, boller, lefser, kransekaker og andre produkt etter sesong.

Kategoriar
mat
bakeri
Taggar
bakst
surdeigsbrød
boller
nordlandskaker
lefser
Hero image

Bilhuset Bømlo

Hos Bilhuset Bømlo i Hollundsdalen får du alt du treng til bilen din og til bilholdet i løpet av året. Me er ein del av bilverkstad- og bilutstyrskjeda BilXtra, og dekk-kjeden Dekkpartner. Me har også fullverdig bilglass-service med skifte av frontrute på dagen, samt bilutleie og tilhengerutleie. Me har samla alt du treng til bilen under same tak. Stort utval og lett for deg!

Kategoriar
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
bildelar
bilutstyr
frontrute
tilhengar
bilutleige
bilxtra
dekkpartner
Hero image

Blink Hus Steinsbø

Når du skal gjere draumen til verkelegheit, er det viktig å velje ein samarbeidspartner du kan stole på. Som ordner alt du har tenkt på og alt du ikkje visste måtte gjerast. Me kjenner marknaden og området der du vil bu. Blink Hus Steinsbø er lokal kvalitet.

Kategoriar
tømrar
ventilasjon
Taggar
hus
fritidsbustad
hytte
rorbu
garasje
naust
tilbygg
næringsbygg
Hero image

Bømlakortet

Bømlakortet er ein foreining som driv gåvekortteneste for forretningar på Bømlo som er medlem av foreininga, og arrangement og samlingar for bedriftene som er medlem. Klikk deg inn på nettstaden til Bømlakortet for ein oversikt over bedrifter som tilbyr tenesta!

Kategoriar
bømlakortet
Taggar
foreining
gåvekort
Hero image

Bømlo Bil

Bømlo Bil AS finn du på Langevåg på Søre Bømlo, ca 2 km frå Langevåg Sentrum. Her har me ein moderne Best Bensinstasjon med stor kiosk og ein Automester verkstad.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
dekk
kiosk
bilvask
vegmat
pølse
automester
Hero image

Bømlo bygg

Velkommen til Bømlo Bygg AS! Me har det meste til hus, slik som trelast, byggjevarer, maling og jenvarer.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
byggvare
trelast
maling
jernvare
Hero image

Bømlo fiskeredskap

Bømlo Fiskeredskap AS er leverandør av mellom anna hummerteiner, krabbeteiner, krepseteiner, garn, tauverk og anna utstyr som trengs til havs. Me har lang og god kompetanse og erfaring med teine og garnfiske.

Kategoriar
hobby
sjø & båt
Taggar
fiskereiskap
garn
teiner
hummerteiner
krabbeteiner
krepseteiner
tauverk
Hero image

Bømlo Hotell

Treng du over­natting til arbeids­reisa, eller ønskjer eit ferie­opphold på natur­skjønne Bømlo, har du kome til riktig stad. Me tilbyr eit stort utvalg av rom, med kapasitet på opptil fire personar. Alle romma er utstyrt med eige bad. Hos oss får du tilgong til gratis trådlaust internett. Me leige også ut rom for langtidsopphold. Ta kontakt for nærare informasjon. Velkomen til Bømlo Hotell.

Kategoriar
mat
hotell
catering
Taggar
overnatting
konsert
konferanse
hotell
bar
sjenkeløyve
Hero image

Bømlo Hus

Bømlo Hus er ein totalleverandør av kvalitetsbustader for folk i alle aldrar. Me tilbyr eit breitt utval bustadtypar og tomter med attraktiv plassering i gode bumiljø.

Kategoriar
tømrar
Taggar
hus
tømrar
Hero image

Bømlo Mesterrør

Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter. Vi er medlem av VVS Eksperten og påtar oss det meste innen rørleggerfaget, og spesialiserer oss på desse rørleggertjenestene: 1) Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg, 2) Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg, 3) Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg, 4) Montering og service på varmepumper, 5) Fjerning av oljefyr, 6) Oppussing og modernisering eller helrenovering av badet. Fra mindre utskiftninger av f. eks toalett eller dusjløsning, til helrenovering av baderom, vaskerom og andre våtrom. Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlige utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Kategoriar
røyrleggjar
Taggar
rørlegger
varmepumpe
Hero image

Bømlo Miljøsentral - SIM

Ein miljøsentral er det same som ein gjenvinningsstasjon. På miljøsentralen kan du levera avfall som du ikkje få plass til i bosdunken, eller som du ikkje har lov til å kasta der. Du må sjølv sortera avfallet ditt på miljøsentralen, men sentralen er organisert slik at sorteringa er enkel. Alt avfall som SIM får inn på miljøsentralane og som kan brukast om att, går til gjenvinning; anten som materialgjenvinning eller energigjenvinning.

Kategoriar
Taggar
miljøsentral
gjenvinning
kompostjord
Hero image

Bømlo Storsenter

Bømlo Storsenter AS eit samarbeid mellom eigarane av Sekstanten kjøpesenter, Sams senter og Østensen.

Kategoriar
kjøpesenter
Taggar
daglegvare
klede
sko
kafe
blomar
apotek
velvære
elektronikk
hus & hage
vinmonopol
bank
post
Hero image

Bømmeløen bryggerihus

Bømmeløen Bryggerhus held til heilt sør på Bømlo i Langevåg. Me er eit lite mikrobryggeri som starta opp produksjon av hand bryggarøl på seinsommaren 2016, og fekk i oktober samme år kommunalt løyve for ølutsal. Aksjeselskap vart skipa, februar 2016, me er ni aksjonærar som då var klare til å produsera og selgja minst 8000 liter lokalprodusert øl i året. Der feila me godt, nå produserer me rundt 1500 liter pr. mnd. Me har eit mål om å veksa og bli enda større, slik at det ein dag kan bli lønna arbeidsplassar på bryggeriet på Bømlo. Nå arbeidar alle dugnad for å utvikla bryggeriet vidare.

Kategoriar
bryggeri
handverk
Taggar
øl
Hero image

Bowlingen Café

Bowlingen Café ligg i Svortland sentrum (obs: det er ikkje bowling-tilbod her lengre). Sjå Facebook-sida deira for meny og opningstider.

Kategoriar
mat
Taggar
matservering
Hero image

Bremnes Auto

Bremnes Auto AS, alt på ein stad. I dag har me stor bensinstasjon, moderne vaskehall, sjøvvaskanlegg, Aga gasservice, dekkhotell, dekkservice og bilverkstad, samt bilutleige.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
leigebil
dekkhotell
dekk
vaskehall
vegmat
pølse
pizza
Hero image

Bremnes Innkjøpslag

Bremnes innkjøpslag er ein butikk stifta i 1985 med fokus på kvalitetprodukt og service. Me kan tilby kundene totalpakkar på bekledning, verktøy, maskinar og service/verkstad. Du finn butikken sentralt plassert midt i sentrum av Svortland på Bømlo

Kategoriar
hus & hage
Taggar
verktøy
maskinar
arbeidsklede
Hero image

BUA Bømlo

BUA Bømlo, dette er en utstyrssentral hvor en kan låne alt mulig slags fritidsutstyr helt gratis. Denne er åpen både for fastboende og turister. Så her kan en feks låne kajakk og dra på tur ut i holmane. Utstyret kan lånes i en uke

Kategoriar
sport
trening
Taggar
utlån
sportsutstyr
friluftsutstyr
bærekraft
Hero image

Butikken på Foldrøyno

Unik gåvebutikk med fokus på personleg service, og hjelp med å finne den perfekte gåva til alle anledningar! Det er TR Design som driv butikken, og her finn du produkt frå mange ulike produsentar, innan fleire ulike kategoriar med fokus på å løfte fram kvarandre! Info om produkt og opningstider finn du på lenkene under.

Kategoriar
handverk
Taggar
kunst
måleri
brukskunst
unikt og personleg
lokalproduksjon
Hero image

Cathrines Hud & Fotklinikk

Cathrines Hud & Fotklinikk finn du i gamlebanken i Bremnes sentrum.

Kategoriar
velvære
Taggar
hudbehandling
fotbehandling
Hero image

Clinique Elin

Clinique Elin er ein hud- og fotpleiesalong som tilbyr det meste innen hud-, fot-, og kroppspleie. Produkt frå Matis, bareMinerals og Priori. Fotpleieprodukt frå Gehwol.

Kategoriar
velvære
Taggar
hudpleie
fotpleie
velvære
Hero image

Coast Supply

Me skaffar kompressorar, generatorar, servicedelar, filter, oljeprodukt, startarar, dynamoar, batteri, LED-lys, bildekk, originale bremsedelar til hengarar med påløpsbremser med meir.

Kategoriar
sjø & båt
Taggar
kompressorar
generatorar
servicedelar
oljeprodukt
startarar
dynamoar
batteri
LED-lys
bildekk
Hero image

Coast Supply Multimekanisk

Datterselskap av Coast Supply AS, som driv med service på båt og motorar.

Kategoriar
sjø & båt
Taggar
service
båt
motor
Hero image

Elkjøp Bømlo

Elkjøp Bømlo ligg i Svortland sentrum. Elkjøp er Noregs største forhandlar av forbrukerelektronikk og husholdningsapparat. Elkjøp Bømlo er og kjøkenleverandør av Epoq-kjøkenet.

Kategoriar
elektronikk
Taggar
tv
data
hushaldningsapparat
kjøken
epoq
Hero image

Fargerike Bømlo Farge & Miljø

Fargerike Bømlo er ein fargehandel som ligg lokalisert i enden av HSD senteret på Svortland. Her finn du det du treng til ditt oppussingsprosjekt. Hos oss finn du eit stort utvalg innan maling, verktøy, interiørartiklar, golv, tepper og tapet. Me fører mange typer maling og beis, både til interiør og eksteriør. Me har og ein stor tapetavdeling med et bredt utvalg av tapetar. Med ca. 150 tapetbøker å bla i, finn ein garantert noko for einkvar smak. Våre ansatte hjelper deg gjerne med å sette saman fargepalettar, golv og tapetar slik at du får ditt personlege preg på heimen. Hos oss kan du bestille måltilpassa solskjerming til dine vindauge, alt frå rullegardiner og persienner til lamellgardiner, i akkurat den stilen du ynskjer. Om du vil ha hjelp til montering og/eller oppmåling av vindauge, gjer me det også. Hos Fargerike Bømlo er me ein kreativ gjeng med fagkunnskap og kompetanse, og om du vil ha ei komplett løysning og synes det er vanskeleg å ta vala sjølv, kan me kome heim til deg.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
fargerike
maling
oppussing
tapet
golv
interiør
Hero image

Finnås Auto

Finnås Auto AS – ein bilverkstad i Bosch Car Service. I vår velutstyrte bilverkstad på Kanalveien 1 i Finnås utfører me bilreparasjonar og bilservice på alle merker.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
bosch
vegmat
pølse
circle k
Hero image

Finnås Marina

Finnås Marina sel båtutstyr, alt fra motordeler til fiskeutstyr, is og brus. Dei sel også Blyfri 95 og Diesel.

Kategoriar
bunkers
sjø & båt
Taggar
diesel
bensin
båtutstyr
fiskeutstyr
Hero image

Flora Blomster

Lokal blomsterbutikk i Bremnes sentrum, på sekstanten senter (Bømlo Storsenter). Me leverer alt av blomster til fødsel, dåp, bryllup, gravferd, bursdager, og kva det måtte vere. Me er med i interflorakjeden www.interflora.no, ta gjerne ein kikk der for enda meir inspirasjon og informasjon.

Kategoriar
blomar
Taggar
blomar
oppsatsar
blomsterlevering
gåver
Hero image

Floriss Bømlo

Hos oss kan du kjøpa blomster, planter, buketter, dekorasjoner, interiør, gåveartikler, pynting til fest og sorgbinderi. Hjarteleg velkomen skal du vera.

Kategoriar
blomar
Taggar
blomar
oppsatsar
bukett
interiør
Hero image

Gaffel & Vaffel Kulturhuscaféen

Me held til i Bømlo kulturhus, midt på Svortland, og her serverer me vellaga, og sjølvsagt heimelaga, mat. Me vil basere oss på gode norske og lokale mattradisjonar og gjerne med bruk av lokalproduserte og kortreiste råvarer. Samtidig ynskjer me å ta i bruk nye produksjonsmetoder og bli inspirert av nye råvarer og rettar, slik ein har gjort langs kysten til alle tider, berre tenk på poteta som blei så viktig for folk i heile landet – Bømlo var ein av stadane i landet som byrja å dyrka potet, med presten Hertzberg i spissen. I dei ulike sesongar vil me servere mat produsert på Bømlo, som pinnekjøt frå Rubbestad eller fisk og skalldyr frå da rika havet rundt øya.

Kategoriar
mat
catering
Taggar
søndagsmiddag
kafé
heimalaga
catering
Hero image

G Travel Ferie Stord/Bømlo

Velkommen til G Travel Getaway Stord/Bømlo. Me sel alt frå Cruise, charter og fotball til storby og kanalbåt. Hos oss får du hjelp til reisa frå planlegging til du er heime att og me skreddersyr reise, opphald og events etter din drøm og dine ønsker. Det skal vera både sutalaust og enkelt å kjøpe reiser hos oss – me bookar alt fiks ferdig og du reiser, nyt og opplever. Velkommen inn til G Travel Getaway Stord/Bømlo for ein hyggeleg ferieprat :)

Kategoriar
reisebyrå
Taggar
reiseliv
ferieplanlegging
Hero image

Gullsmio AS

Ein unik gullsmedbutikk, med godt vareutval innan smykker, bunadssylv, vielsesringar, dåpsgåver, klokker og mykje meir. Velkommen til ein dyktig gullsmed med godt utstyrt verkstad.

Kategoriar
gullsmed
handverk
Taggar
gullsmed
gåver
smykker
klokker
bunadssylv
dåpsgåver
bryllup
Hero image

Hans og Hennes

Hans og Hennes er ein moteriktig butikk for kvinner og menn. Eit mangfoldig merkeutval skapar breidde i sortimentet. Hos oss står kunden alltid i sentrum.

Kategoriar
klede
Taggar
klede
Hero image

Haugaland Taxi

Haugaland Taxi hentar deg og køyrer deg dit du vil her på Bømlo - det er berre å ringe 08181. På Svortland har ein drosjehaldeplass mellom Jernia og Gullsmio, på torget ovanfor Sparebanken Vest.

Kategoriar
taxi
Taggar
drosjebil
minibuss
Hero image

Haugesund Sparebank, avdeling Bømlo

Haugesund Sparebank avdeling Bømlo ligg i Langevåg bygdatun.

Kategoriar
bank
Taggar
bank
sparebank
minibank
Hero image

Helge C. Larsen AS

Helge Larsen A/S sel verne og fritidssko, og er forhandlar av SIKA Footwear. Kontaktinformasjon finn du ved å søkje opp Bømlo i forhandlarlista til SIKA Footwear, eller sender ein e-post til dynamittlageret@live.no.

Kategoriar
sko
Taggar
vernesko
arbeidssko
fritidssko
Hero image

Helle A/S

Helle A/S er ditt lokale kompetansesenter for vatn, varme og bad! Me gjennomfører med stolthet og gjer deg tryggleik i vatn, og utfører service, rehabilitering, nybygg, varmeanlegg, vannboren varme og oppdrag for industrien. Rørleggjarmeister og dagleg leiar tok meisterbrev i 2009 og har erfaring som rørleggjar på service og anlegg, samt serviceleiar, fagleg leiar og prosjektleiar.

Kategoriar
røyrleggjar
Taggar
Hero image

#Hisio

#HiSio er ein koseleg kafé plassert midt i hjarta av Svortland på Bømlo, i Bømlo Storsenter. Her finn du noko godt å eta, samt varme og kalde, gode kaffedrikker basert på den beste espressoen, kakao med marshmellows og krem, iste, brus og ikke minst, verdens beste frapper :) Me har sitteplassar både inne og ute. Me har også skjenkeløyve for alkoholklasse 1 og 2.

Kategoriar
mat
catering
Taggar
kafé
middag
kaffi
is
lunsj
sjenkeløyve
Hero image

HSD - Handelssenteret ditt

HSD – Handelssenteret ditt, Bømlo sin møtestad. Eit moderne og flott kjøpesenter. Lett tilkomst med parkering og alle butikkar på eit plan. På HSD-senteret har du eit breidt utval butikkar med godt utval innan daglegvare, blomar, leiker, bøker, apotek, briller, sko og klede, garn og hobbyartiklar, fritids/sportstøy, interiør og hushaldningsartiklar m.m Kafe som kan freiste med god og heimelaga tradisjonsrik mat i tillegg til kjappe måltid, god heimelaga bakst og kaker. Gratis parkering og ladestasjonar for EL-bil og spylervæskestasjon. Gratis utlån av rullestol. Utleige av selskapslokale (for meir informasjon ta kontakt med kafeen Kafe`dn i By`dn – HSD-salongen)

Kategoriar
kjøpesenter
Taggar
kafe
sko
daglegvare
senter
blomar
apotek
hus & hage
hobby
sport
klede
koppar
bøker
leiker
Hero image

Ide Salongen

Me e 6 kjekke damer, 5 frisørar og 1 assistent. Her står me klare til å ta imot både gamle og nye kundar! Mehar drop-in, men også timebestilling både på telefon og via Ledigtime.no.

Kategoriar
frisør
Taggar
negledesign
velvære
sminke
herreklypp
dameklypp
barneklypp
brudepynting
Hero image

Inspira Beauty

Inspira Beauty er ein butikk med dameklede og tilbehør med det litle ekstra.

Kategoriar
klede
Taggar
klesbutikk
accessories
Hero image

Interoptik Bømlo Optik AS

Interoptik Bømlo Optik ligg på HSD-senteret.

Kategoriar
optiker
Taggar
syn
briller
linser
Hero image

Intersport Bømlo

Intersport Bømlo er ein stor og flott butikk i Bømlo Storsenter. Her finn du eit rikt utval av sportutstyr, friluftsutstyr, klede og sko.

Kategoriar
sport
klede
sko
Taggar
sport
sykkel
friluftsliv
klede
sko
Hero image

Jernia Bømlo

Jernia Bømlo finn du i Bremnes sentrum. Her kan du kjøpe alt frå maling og verktøy til interiør.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
interiør
maling
verktøy
kjøkkenutstyr
Hero image

Joker Espevær

Joker Espevær er kjent for sin gode service og gode vareutval.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
joker
matbutikk
boller
reker
Hero image

Joker Finnås

Velkomen til Joker Finnås! Me er ein stor butikk i ryddige og lyse lokaler med det meste av daglegvarer. Me har Tipping, Rikstoto og blant anna leiker, kjøkkenutstyr og hårprodukter. Me har også ofte ferske reker i butikken.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
matbutikk
kjøkkenutstyr
leiker
reker
tipping
Hero image

Kafe’dn i by’dn

Me er ein god, gamaldags kafe, med K. Enkel og velsmakande meny, billeg kaffi og god atmosfære. Her finn du både tradisjonsmat og andre spanade smakar. Me ynskjer deg velkomen til oss.

Kategoriar
mat
catering
Taggar
tradisjonsmat
kaker
catering
familiekafe
konditori
Hero image

Kiwi HSD

Kiwi HSD ligg ved hovudinngangen til HSD-senteret på Bremnes.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
matbutikk
Hero image

Kiwi Mosterhamn

Kiwi Mosterhamn har store flotte lokaler i Mosterhamn sentrum. Her er det også ein romseleg parkeringsplass.

Kategoriar
daglegvare
Taggar
matbutikk
kiwi
Hero image

Kiwi Rubbestadneset

Kiwi Rubbestadneset ligg ca 300m frå hurtigbåtkaien på Rubbestadneset. Så, om du er ute å loffar i båt så er det ikkje verre enn at du kan spasere opp til butikken. Kiwi Rubbestadneset er lokal kjende for å ofte ha ferske reker, informasjon om dette blir som regel lagt ut på Facebook. Eit stall-tips, der altså :-)

Kategoriar
daglegvare
Taggar
kiwi
reker
matbutikk
Hero image

Kuben

Kuben (KS Sambygg) er eit næringsbygg nær Svortland sentrum, der du finn ulike bedrifter som rekneskapsbyrå og tannlege, men òg daglegvareforretning, frisør og treningssenter.

Kategoriar
kjøpesenter
kuben
Taggar
daglegvare
trening
tannlege
rekneskap
kafe
frisør
Hero image

Kuben - Coop Ekstra Bømlo

Coop Ekstra Bømlo ligg på Kuben i Hollundsdalen. Her er det også post-nord ut-og innlevering. Dei fekk nye lokaler i 2021.

Kategoriar
daglegvare
kuben
Taggar
matbutikk
postnord
Hero image

Kuben - Trend Hårdesign

Me er tre dyktige frisørar som står klar til å ta imot deg for å hjelpe deg å finne den rette frisyren til kvardag og fest.

Kategoriar
frisør
kuben
Taggar
velvære
herrefrisør
damefrisør
barneklypp
Hero image

Kulleseidkanalen Gjestehamn

Kulleseidkanalen gjestehamn er ei lun hamn omgitt av vakker natur, berre få minutt frå storhavet, og sentralt plassert midt på Bømlo. Her kan du legga til kai ved ein av våre 40 båtplassar eller komma med bubil og vera på campingområdet vårt. Sjølvsagt er du også velkommen om du kjem i kajakk, på sykkel, til fots eller i bil også :) I Kulleseidkanalen gjestehamn har me ein stor og fin restaurant der du får god tradisjonsmat og lette måltid om du heller ønskjer det. Det er mogleg å leiga lokale til lukka lag, som til dømes bryllup, bursdagar og andre feiringar. Området er oppgradert i 2020 og 2021, så her får du verkeleg slappa av og fylla på i vakre omgjevnadar. Velkommen til Kulleseidkanalen gjestehamn!

Kategoriar
mat
Taggar
kanal
båt
strand
telt
camping
bubil
båthamn
Hero image

Langevåg Bygdatun

Langevåg Bygdatun AS er kultur og idrettsbygget i bygda. Her er det kafe, butikk, bank, lege og helsestasjon, tannlege, fysioterapeut, bedriftshelsetjeneste. Bak Bygdatunet finner du området med store steinalderfunn i Sokkamyra. På framsida over veien ligger Langevåg Gjestehavn, der bygdatunet leverer bunkers. Det er toalett og dusjfasiliteter på Bygdatunet for gjestene i hamna, og på bubilparkeringa.

Kategoriar
bunkers
Taggar
langevåg
kafe
kino
butikk
bank
toalett
dusj
steinalderfunn
båthamn
bubil
historisk
mat
Hero image

Langevåg Bygdatun kafe

Langevåg Bygdatun kafe - hjerta i huset. Koseleg kafe som servere god mat som på-smurt brødmat, kaker fra eigen produksjon, al la carte meny og dagens middag. Kjøkkenet er kjent for god kvalitet på alt som blir servert og ein betydleg del av drifta er catering til private og bedriftskundar i kommunen.

Kategoriar
mat
catering
Taggar
kafe
Hero image

LOS Elektro

I LOS Elektro prosjekterer og utfører me alle typar elektroinstallasjonar i private bustader, fritids- og næringsbygg. Me har over 30 års erfaring, og er til ei kvar tid oppdaterte på dei siste smarthus-løysingene. Gjennom søsterselskapet LOS Varmepumpe Vestland leverer me ventilasjonsløysingar. På Rubbestadneset har me skipselektrikaravdeling og folk tilgjengeleg på kai.

Kategoriar
elektrikar
ventilasjon
Taggar
elektro
elektriker
Hero image

MarineProfile

Marine Profile er eit allsidig profileringsbyrå med fokus på kvalitet og service, som arbeider for å gje våre oppdragsgjevarar den totalløysinga som passer for dei. Me er ein leverandør innan skilt, merking, profilering, bildekor, firmagåver med personleg preg, grafisk design, trykk og nettsider. I tillegg har me alt innan arbeidsklede, verneustyr, fritidstøy, gåveartiklar og verktøy. Kom innom, eller sjekk ut vår nettbutikk - me sender varer over heile landet, og tilbyr meget fleksible løysingar!

Kategoriar
klede
sko
Taggar
profilering
arbeidsklede
skilt
bildekor
gåveartiklar
nettside
design
foto
hummarfiske
Hero image

Mekonomen bil & motorservice

Velkommen til Mekonomen Bilverkstad! Vår verkstad i Hollundsdalen står parat for å hjelpe deg ved større eller mindre reparasjoner, service og generelt vedlikehold. Stikk innom eller ring, så får du hjelpa du treng!

Kategoriar
bilverkstad
Taggar
personbil
varebil
bubil
lastebil
tilhengjar
landbruksmaskinar
Hero image

Miljøbutikken Plant Et Tre Moster

Miljøbutikken Plant Et Tre Moster, er ein butikk på 700 m2, stappfull av billege varer. Me har blant anna TVar, nye og brukte klær, nye og brukte sko, møblar, bøker, steintøy, ski til påsketuren (utfor og turski), anna sportsutstyr, golvlaminat, senger i alle fasongar, mange flotte barnevogner til særs rimelege prisar, kjøkkenutstyr, elektriske artikler i nær sagt alle variantar, vedovn, koksovn, klokker, radioer, platespelarar og mykje anna! Du finnoss etter at du er kome inn i 50 km sona på Moster. Der står skilting til høgre mot Notlandsvåg og Moster Museum. 500m i den retninga finn du oss på venstre side av vegen!

Kategoriar
klede
sko
sport
leiker
hus & hage
Taggar
bruktbutikk
skattejakt
miljøvenleg
Hero image

Møbelsnekkeren

Møbelsnekkeren AS lager alt av møbler, trapper, kjøkken og spesialinnredninger i treverk. Kom innom!

Kategoriar
handverk
Taggar
tre
snekker
møbel
Hero image

Montér Bømlo

Me hjelper deg med små og store prosjekt enten du skal pusse opp, bygge nytt eller reparere.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
byggeservice
Hero image

Moster Amfi

Moster Amfi er eit kultur-og opplevingssenter på historisk grunn på Moster i Vestland. Her kan du oppleve historia om når kristenretten vart innført i Noreg og besøkje Olav Tryggvason si kyrkje. I tillegg arrangerer me ei rekke kulturopplevingar både på utendørsscena, i amfisalen og i kafeen.

Kategoriar
mat
Taggar
musikal
amfi
moster
geopark
kafe
Hero image

Moster Bil AS

Moster Bil AS er ditt lokale bilverkstad på Moster. Me tek EU-kontroll, service og reparasjon på alle bilmerker. Her finn du også bensinstasjon.

Kategoriar
mat
bensinstasjon
bilverkstad
Taggar
bilverkstad
bilutleige
bubilservice
EU-kontroll
vegmat
Hero image

Moster Elektro

Moster Elektro utfører bl.a. følgjande typar elektriske installasjonar: Nye bustader, hytte, rorbu, naust, garasje, komplett rehabilitering av hus og hytter, tilbygg/påbygg etc.

Kategoriar
elektrikar
Taggar
elektro
Hero image

multiSAFE

multiSAFE er ei Veritas godkjent bedrift med lang erfaring innan brannslukkingsutstyr til næringslivet. Som privatperson kan du kjøpa brannsikringsutstyr i deira lokaler i Brubrekka (Matre Maskin) kvar torsdag. multiSAFE leverer òg tenester som kontroll og sal av løfteutstyr, sjakler stropper og fallseler. I tillegg held dei kurs i varmt arbeid, fallsikring, personløftar og slukkeøvelser i eigne og kundes lokal. multiSAFE bygger også servicestasjon for overlevingsdrakter og fortsett det gode samarbeidet med VIKING LSA.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
brannsikring
sikkerheit
nmec
Hero image

NMS Gjenbruk Bømlo

Velkomen til NMS Gjenbruk i Bankbrekko 12 på Bremnes. Her kan du både levera inn kostnadsfritt, og ikkje minst, finne og kjøpe bruktskattar til ein god pris. Hos NMS Gjenbruk på Bremnes har dei blant anna møblar, servise, lampar, kjøkkenutstyr, interiør, bøker, leiker, koffertar, sportsutstyr og barneutstyr.

Kategoriar
hus & hage
leiker
Taggar
gjenbruksbutikk
skattejakt
miljøveneleg
Hero image

Norgeshus Bømlo

Me er eit tømrer firma i Norgeshus kjeden som bygger hus, hytter og garasjer. Me driv og med rehabilitering.

Kategoriar
tømrar
Taggar
hus
hytte
garasje
tømrar
Hero image

Norli Bremnes

Ein ordentleg bokhandel, med eit godt utval av bøker i dei fleste sjangere og med hjarte for lokal litteratur. Me har også eigen avdeling med kontorrekvisita, papirvarer, skulesekker, brettspel og puslespel. Her blir du møtt av ansatte med god kunnskap, og har me ikkje boka du vil ha, bestiller me den gjerne for deg! Hos oss har du også klikk & hent. Lokale bøker sender me over hele landet så ta gjerne kontakt om du ynskjer å få noko tilsendt der du bur. Butikken er ein del av Vikse AS og har lyse og moderne lokaler i HSD-senteret. Vikse AS er ein over 30 år gamal bedrift, bla beståande av butikkar innan gåve/interiør, leiketøy og bok/papir.

Kategoriar
bokhandler
hobby
Taggar
bøker
spel
pusslespel
teiknesaker
Hero image

Oddbjørg N. Steinsland Frisør

Oddbjørg N. Steinsland Frisør er ein frisørsalong på Moster. Send gjerne ein SMS for avtale tlf. 45 80 33 74

Kategoriar
frisør
Taggar
velvære
Hero image

Pizzabakaren Bømlo

Pizzabakeren Bømlo har ferske varer og ferske botnar kvar dag! På Facebook-sida vår så legg me ut alt frå kampanjer til konkurranser. Velkomen til oss!

Kategoriar
mat
Taggar
pizza
Hero image

PT Lena Christensen

Personlig trenar og daglig leiar av treningssenteret Sporty Bømlo. Ta kontakt for personleg oppfølging i forhold til trening, livsstilsendring og motivasjon for å kome i gang med trening. Tar og oppdrag i forhold til arrangering av utdrikkningslag, bootcamper og andre arrangement.

Kategoriar
trening
Taggar
PT
Hero image

Ringo Bremnes

I leikebutikken får du eit breidt utval leiker, spel og multimediaprodukt til leikeglade barn i alle aldrar. Her finn du alltid dei siste trendane, aktuelle sesongprodukt, men også tradisjonelle kvalitetsleiketøy. Her får du også eit spanande utval godteri som du ikkje finn overalt! Hos oss møter du alltid serviceinnstilte og kunnskapsrike ansatte med fokus på Ekte lekeglede! Her skal det være morosamt for barna å komme inn,- me har ofte kjekke aktivitetar for barna! Velkommen til ekte leikeglede! Du kan også bruke klikk & hent hos oss! Ringo er ein del av Vikse AS. Vikse AS er ein over 30 år gamal bedrift og i dag består butikken av tre avdelingar: Gåve/interiør, leiketøy og bok/papiravdeling.

Kategoriar
leiker
Taggar
lego
dokker
leiker
spel
babyleiker
klikkoghent
godteri
Hero image

Rubben Mat

Rubben Mat ligg rett ved sida av Kiwi Rubbestadneset. Her kan du bla. kjøpe pizza, kylling, hamburger og kebab.

Kategoriar
mat
Taggar
take away
pizza
hamburger
kebab
hurtigmat
Hero image

Sakseide Gartneri

Sakseide gartneri og hagesenter har eit rikt utval av blomar, trer, møblar og tilbehør til hagen din. Her møter du fagekspertise og får gode råd til ditt uteområde.

Kategoriar
blomar
hus & hage
Taggar
gartneri
hagesenter
uteområde
hage
Hero image

Sans Hår & Make-up

Som frisør jobber me med sansene våre heile tida. Alle har ulik SANS. Hos oss er kundanes SANS og følelsar alltid i fokus. I vår salong ønsker me å tilby det beste for deg som kunde, me vil du skal bli fornøyd og føle deg godt ivaretatt hos oss.

Kategoriar
frisør
Taggar
sminke
velvære
Hero image

Såpehuset

Naturlege, handlaga såper fra Bømlo. Besøk oss på Bømlo Storsenter, eller handle på nettbutikken www.saapehuset.no. Alltid levering, eller rett heim i postkassen til 99 kr for store og 79 kr for små pakkar. Har i tillegg DHL Express-levering i heile EU.

Kategoriar
velvære
handverk
Taggar
såpe
handlaga
lokalprodusert
Hero image

Sikje småbruk

Sikje Småbruk er ein økologisk driven gard på Bømlo med sal av friske og vidareforedla urter, kjøt, villsau skinn, grindabygg mm, alt etter sesong. Me har og miljøvenlege produkt for deg som ynskjer mindre bruk av plast mm.

Kategoriar
mat
Taggar
småbruk
gard
økologisk
honning
kjøt
urter
Hero image

Skjelleviks Trearbeid

Lite firma som held til på Bømlo, og utfører trearbeid og -dreiing av ulike tresortar, alt frå eggeglas til veggur. Sjekk ut facebook-sida for bileter. Ein del av produkta finn ein hos Sortlands Møbelsenter AS.

Kategoriar
kunst og handverk
handverk
Taggar
trearbeid
dreiing
figurar
nyttige ting
Hero image

Sortlands Møbelsenter

Sortlands Møbelsenter (Møbelringen) ligg i Svortland sentrum. Her finn du eit rikt utval av møblar, lampar og interiør.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
møbelringen
møblar
interiør
belysning
Hero image

S. Østensen & Sønner

S. Østensen & Sønner er eit av Sunnhordalands største motehus, med avdelingar som herre, dame, barn, undertøy og sko. Her har dei også eit rikt utval i dressar. Du finn dei i nye lokaler hos Bømlo Storsenter. Hos Østensen får du framifrå service og hjelp til å både finne og tilpasse klede.

Kategoriar
klede
sko
Taggar
herreklede
dameklede
barneklede
sko
undertøy
finklede
Hero image

Spar Bømlo

Hos SPAR Bømlo finn du alltid gode tilbod og eit breidt utval av ferske brød,frukt og grønt. Og lurer du på kva du skal ha til middag, kan du få gode tips og oppskrifter i vår ferskvareavdeling. Det er båtbrygge i nærleiken av butikken, så hos oss kan du ta handelen med båten dersom du ønskjer. Velkomen!

Kategoriar
daglegvare
Taggar
Spar
matbutikk
ferkvaredisk
båttilkomst
Hero image

Sparebanken Vest

I kommunesenteret på Bømlo finn ein Sparebanken Vest. I vekedagane er det bemanna skranke i banken. Her finn du også nattsafe, innskotsautomat, kunde-pc, skillemyntautomat og minibank (inkludert Euro).

Kategoriar
bank
Taggar
bank
minibank
Hero image

Spirit Frisør

Frisør midt i Svortland sentrum. Me tilbyr klipp, farge, striper, balayage, foilyage, voksing/farging/forming bryn,vippebøy, hull i øyre, quickfix, oppsett, brudeoppsett, extentions m.m

Kategoriar
frisør
Taggar
bryllaup
herreklipp
dameklipp
permanent
Hero image

Sport 1 Bømlo

Hos Sport 1 Bømlo på HSD-senteret finn du eit godt utval i treningsklede- og utstyr.

Kategoriar
sport
sko
klede
Taggar
sykkel
ski
treningsutstyr
sko
klede
Hero image

Sporty Bømlo

Sporty Bømlo er eit treningssenteret lokalisert på Bømlo Storsenter. Det vart opna i januar 2020 og har 460kvm med topp kvalitetsutstyr. Her finn du eit spanande utval av gruppetimar og gode områder for eigentrening.

Kategoriar
trening
Taggar
trening
gruppetimar
eigentrening
Hero image

Stoffbua

Stoffbua har det største utvalet i Sunnhordland av garn, hobbyvarer, stoff, m.m. Me har lang lang erfaring i bunadssaum og våre skreddarar syr bunaden spesielt for deg. Butikken og systova held til i kjøpesenteret HSD på Bremnes på Bømlo.

Kategoriar
hobby
Taggar
garn
bunad
hobby
hobbymaling
saum
Hero image

Svane Kjøkkenet Bømlo

Velkomen til Svane Kjøkkenet. Dansk design i høg kvalitet. Me har kjøkken, bad og garderobe. Når du har samla inspirasjon, og fått appetitt på meir på www.svane.com, tek du kontakt for avtale eller ta turen innom Svortlandsvegen 11.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
kjøkken
bad
garderobe
Hero image

Sveisen Frisørsalong

Hos Sveisen Frisørsalong på Rubbestadneset møter du tre flinke frisørar. Du finn dei i same bygg som Kiwi Rubbestadneset.

Kategoriar
frisør
Taggar
damefrisør
herrefrisør
velvære
Hero image

Teca

Din lokale tekniske leverandør i Sunnhordland! Me er ein komplett leverandør av tekniske tenester til både privatmarknad, industri og næring. Treng du røyrleggjar, elektrikar eller ventilasjonsmontør – kontakt oss! Du kan også besøke oss på servicesenteret på Svortland.

Kategoriar
elektrikar
ventilasjon
røyrleggjar
Taggar
elektriker
røyrlegger
varmepumpe
ventilasjon
industri
skipselektro
Hero image

TESS Partnershop

TESS er ein heilnorsk og landsomfattande leverandør av produkt og tenestar. Kjerneprodukta er slangar og slangearmatur til alle føremål, med tilhøyrande tenester. På partnarshop-en på Rubbestadneset sel dei alt frå arbeidsklede til verktøy.

Kategoriar
klede
Taggar
verktøy
arbeidsklede
Hero image

Tilbords

Tilbords er Noregs leiande kjøkkenutstyr- og interiørkjede. Her får du porselen, glass, servise, kjøkkenutstyr og interiørprodukter frå kjende merkevarer. Me set vår ære i å gi deg som kunde god service og produktkunnskap, inspirasjon, råd og vegleiing. Me frydar oss over å pakke opp siste nytt og her skal du finne dei siste trendane. Samtidig vil du alltid finne igjen dei tradisjonelle produkta du treng til huset. Difor er det lett å finne gåver hos oss, til deg sjølv og til dei du er glad i. Hos oss får du alltid gåvene fint pakka inn! Bruk også gjerne klikk & hent, også her kan du velge å få gåva ferdig innpakka og klar til du kjem og hentar! Skal du gifta deg? Kom innom butikken vår og me hjelper gjerne med å sette opp ønskeliste til bryllupet! Tilbords er ein del av Vikse AS. Vikse AS er ei over 30 år gamal bedrift og i dag består butikken av tre avdelingar: Gåve/interiør, leiketøy og bok/papiravdeling.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
Interiør
bryllaup
kjøkenutstyr
klikkoghent
vikse
Hero image

Tollhagen mat og kunst

Tollhagen mat og kunst ligg rett ved sida av Moster Amfi. Matserveringa og kunstutstililng er kun ope ved gitte høve, som for eksempel ved framføring av Mostraspelet eller musikalar i amfiet. Følg med på Facebook-sida deira for å sjå opningstider.

Kategoriar
mat
kunst og handverk
Taggar
matservering
kunstutstilling
hage
historisk
Hero image

Trapperingen B. Innvær

Trapperingen er ein landsdekkende kjede som består av seks lokale trappeleverandørar som leverer trapper av beste kvalitet over heile landet.

Kategoriar
hus & hage
Taggar
trapp
Merk: Opplev Bømlo brukar informasjonskapslar for å tilby naudsynt nettsidefunksjonalitet, betre brukaropplevinga og analysere trafikken. Ved å bruke nettstaden vår, aksepterer du vår Privacy Policy og lagring av informasjonskapslar.