Hero image

Opplev

MS Gå På

Type of attraction icon
Type of attraction icon

Langevåg Bygdatun arrangerer skreddarsydde turar på bestilling ombord i fiskeskøyta M/S Gå. Ombord er det serverings- og skjenkeløyve, og turen vert lagt tilrette etter kva ønske de har om mat, drikke og kor turen skal gå. Båten har blitt brukt til alt frå firmaturer, bryllup, åremålsdagar, sightseeing, fisketurar med meir.

Opplevingar nær MS Gå På
Hilleborgstova

Hilleborgstova er eit av 8 hus som Bømlo Tur- og Sogelag eig og vedlikeheld på søre delen av Bømlo. Dette vesle raudmala huset i Kåså er bygd ca. 1827-30 av Kristoffer Sørensen. Les meir ved å trykke på lenka under.

Fridtun - Anno 1845

Er det eldste bevarte samlingshuset i Noreg. Fridtun ligg like ved gjestehamna i Langevåg. Foto: @vakrebomlo

Minnesmerket ved Bømlo kyrkje

Minnesmerket ved Bømlo kyrkje.

Leikeplassen ved Langevåg Barnehage

Leikeplassen ved Langevåg barnehage er eit kjekt område med ulike leikeapparat.

Overnatting nær MS Gå På
Langevåg bubilparkering

I bakkant av Langevåg Bygdatun finn du Langevåg bubilparkering. Her har du tilgang til fasilitetar som straum, wc, dusj og vaskemaskin. Du finn daglegvarebutikk, treningstilbod og kafé like ved. Velkommen til eit triveleg opphald!

Langevåg gjestehamn

Velkommen til Langevåg Gjestehavn og Bømlo båtlag gjestehamn. Her kan du vere heile året; òg om vinteren. Gjestehamn ligg like ved ligger daglegvarebutikk, minibank, kafé og leikeplass, også treningssenter, solarium og buldrerom for born. Dieselpumpe med kortautomat. «Grillhus» på kaien. Det går sommerpatrulje i fellesferien som tar hamneavgift, og deler ut informasjon mv. Båser merka med grønt skilt er ledig, raudt oppteke. Godt med straumuttak og fleire plasser for å bunkre vatn. Gratis WiFi.

Biekronå gjestehamn

Biekronå er ei gjestehamn på Espevær med 12 båtplassar. Hamnedjupne er maksimalt 3m. Andre fasilitetar: Daglegvare, diesel, dusj, elektriker, ferskvatn, kabel-TV, kafé, leikeplass, mastkran, motorservice, postkontor, slipp, straum, søppelkontainer, tilrettelagt funksjonsh., toalett, tralle, vaskemaskin. Obs: Det er ikkje ope på vinterstid.

Lykling gjestehamn

Lykling gjestehamn har vanlegvis 10-15 gjesteplassar, men kan lage plass til fleire om naudsynt. Her er det både dusj, toalett og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Bademoglegheiter i hamna. Kafeteria på kaien kvar torsdagskveld fra kl 17.30 heile året. 6 km til butikk, men dagligvarer kan bringes. Det er også eit koseleg selskapslokale for utleige på kaien i hamna. Foto: Nils-Tore Sele, Bømlonytt