Bømlo Hotell

fots
barnevogn
rullestol

Trenger du over­natting til arbeids­reisen, eller ønsker et ferie­opphold på natur­skjønne Bømlo, har du kommet til riktig sted. Velkommen til Bømlo Hotell.

Vi tilbyr et stort utvalg av rom, med kapasitet på opptil fire personer. Alle rommene er utstyrt med eget bad. Hos oss får du tilgang til gratis trådløst Internett. Vi leier også ut rom for langtidsopphold. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Attraksjonar nær Bømlo Hotell

 • Furuneset Strand
  0.68 km

  Furuneset finner du i Innværfjorden, like sør for Rubbestadneset. Dette er primært en lokal badeplass, men her er også ei lita flytebrygge med noen få gjesteplasser og god dybde.

  Les meir
 • Fet
  5.20 km

  Bømlo Turlag har laga Gapahuk ved Raunevatnet i nærleiken av lysløypa og ved foten av Svortland / Mæland / Gilje marka. Dette er eit svært mykje nytta turområde i sentrum. Lysløypa er universal utforma og er tilgjengeleg for dei aller fleste. Løypa er godt merka og vedlikeholdt av Gutta på tur.

  Les meir
 • Djupedalen
  5.81 km

  Djupedalen er ein offentleg badeplass i Urangsvågen. Her er ei flott og langgrunn strand med krabbar, sjøstjerner og andre skattar for dei minste, og moglegheitar for å hoppe og stupe for dei som er komen litt lengre i badelivet. På land er det eit fint tilrettelagt område der ein kan sitje og sole seg og drikke kaffi, og bord og benker for dei som likar det. Noker parkeringsplassar nede ved stranda, og nokre ved hytteavfalls-kontainerane like ved. Fint om ein tenkjer at plassane nede ved stranda kan vere tilgjengelege til dei som er rørslehemma, slik at dei og lettare kan kome seg til stranda for eit bad om dei ønskjer.

  Les meir
 • Siggjo
  7.46 km

  Siggjo er et fjell i Bømlo kommune i Hordaland. Det har en høyde på 474 meter over havet, og er det høyeste fjellet i Bømlo kommune.[2] Fjellet har en karakteristisk profil og er synlig fra store deler av Sunnhordland. På klare dager er Siggjo synlig fra byfjellene rundt Bergen.

  Les meir
 • Reiseliv nær Bømlo Hotell

 • Fjordtun AS
  0.46 km

  Les meir
 • Auto Service AS
  2.88 km

  Vår stasjon på Innvær er en moderne ESSO-stasjon med egne lokaler for å spise mat. Vi har åpent fra tidlig morgen til kveld, tilbyr varmmat og det en bilist kan trenge. Du kan handle blant annet bilrekvisita, dagligvarer, fiskeutstyr og propangass. Prøv lykken på et par rikstotoløp mens du smaker vårt utvalg thaimat og vårt utvalg fra 100% Veimat.

  Les meir
 • Viergo AS
  3.27 km

  Kvar dag produserer bakaren vår nysteikte brød og deilige bollar, og konditoren har klart nybakte kaker og andre søtsaker. I den nyoppussa cafeen vår kan du sitta ned i godt lag, eller ta med deg noko godt heim.

  Les meir
 • Overnatting nær Bømlo Hotell

 • Overnatting Bømlo Hotell
  0.05 km

  Bømlo Hotell er et familie-eid og -drevet hotell som setter deg og dine behov i fokus. Og vi vil gjøre vårt ytterste for at ditt opphold skal bli til et spennende og opplevelsesrikt minne av Bømlo.

  Les meir
 • Bryggekanten
  2.01 km

  På lokaliteten Bryggekanten har vi to store moderne feriehus, eller rettere sagt hytter som er bygget i tradisjonell rorbustil. Disse rorbuene ligger lunt til ved den idylliske Innværfjorden på østsiden av øykommunen Bømlo.

  Les meir
 • Solbakken Camping
  2.86 km

  Campingplass ved Innvær. Plass til bobil og 2 hytter til utleige

  Les meir
 • Svortland bubilparkering
  6.09 km

  I kommunesenteret på Bømlo finnes det bubilparkering nede ved Storavatnet, kort veg frå butikkar, kulturhus og treningssenter.

  Les meir